2777
2789
عنوان

بنظرتون پسرا بعد کات برمیگردن آیا

| مشاهده متن کامل بحث + 370 بازدید | 58 پست
ن این راحت گفت بلاکت میکنم حتی عذاب وجدانم نداشت اتفاقا اونم ب من گفت از من بهتر گیر میاد و‌...ب رفا ...

میدونم چی میگی

همه چیش مث اکس خودمه

جواب ابلهان خاموشیست ولی من چون حوصلم سر میره گاهی جواب میدم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میدونم چی میگیهمه چیش مث اکس خودمه

ببین ما خیلییییییی با هم خوب بودیم 

یبار دعوامون شد یهو از دهنم دراومد ایشالله بمیری 

این سر این حرف جیگرمو خون کرده میگه ادمی ک عاشقته نفرینت نمیکنه

ببین ما خیلییییییی با هم خوب بودیم یبار دعوامون شد یهو از دهنم دراومد ایشالله بمیری این سر این حرف ج ...

واای این دیگه چ سمی بوده

من این حرفو هزاربار ب رل خودم زده بودم حتی یبار از دهنم پرید گفتم گور پدرت 

ولی همینم بخشید 

اما یسری سر اینکه بش گفتم بی عرضه کات کرد چرا چونکه دنبال بهانه بود

الان تاپیکا قبلتو خوندم چقدر پسر مزخرفو بی سودی بوده برات

منم لانگ دیستنس بودم و طرف بی عرضه بود اما خدایی از این پسر ک تعریف کردی خیییلی بهتر بود.. بچه بود پولم نداشت اما حتی هدیه میفرستاد از راه دور

واای این دیگه چ سمی بودهمن این حرفو هزاربار ب رل خودم زده بودم حتی یبار از دهنم پرید گفتم گور پدرت و ...

ن این هیچ یعنی صفر 

فقط حس کردم پسر خوب و سالمیه موندم 

حتی ظاهر خاصی هم نداشت 

واای این دیگه چ سمی بودهمن این حرفو هزاربار ب رل خودم زده بودم حتی یبار از دهنم پرید گفتم گور پدرت و ...

ببین من تو روش میگفتم توقعم اینه دوسدارم اینکارو برام بکنی 

یا بارهاااا شب تولدم گریه کردم چون ن واسه تولدم اومد ن کادویی داد و ب هیچجاشم نبود!!!

باز منه بی خِرد موندم پاش ب امید تغییر و روزای خوب 

حالا اون سر ی حرف میگه جداشیم تو منو بی ارزش کردی

سالم بودنش بخوره تو سرش با این حجم بی عرضگی و سست عنصریشن خدایی اکسم حتی ظاهری از من سرتر بود خیلیحت ...

والا من ظاهری در مقابل این خدام 

مالی هم هم سطحیم 

تحصیلات هم من بالا ترم

ببین من تو روش میگفتم توقعم اینه دوسدارم اینکارو برام بکنی یا بارهاااا شب تولدم گریه کردم چون ن واسه ...

چقدر بیی خاصیت و سمی بوده

چرا پاش مونده بودی پس؟

من خیییلی عذاب کشیدم ک ولش کردما 

ولی خب میگذره 

اگ طرف سمی بوده باشه واقعا ارزششو داره یکی دو ماه سه ماه سختی بکشی اما ازش دل بکنی 

چقدر بیی خاصیت و سمی بودهچرا پاش مونده بودی پس؟من خیییلی عذاب کشیدم ک ولش کردما ولی خب میگذره اگ طرف ...

ببین این اولین تجربه من تو کل عمرم بود اصلا تاحالا جز این رل نداشتم

چند بار سر این بی خاصیت بودناش خواستم کات کنم ک خودکشی کرد و با گریه و... نگهم داشت

ببین این اولین تجربه من تو کل عمرم بود اصلا تاحالا جز این رل نداشتمچند بار سر این بی خاصیت بودناش خو ...

منم اولین رلم بود

پودر شدم 

پاره پوره شدم تا رهاش کردم