2777
2789
عنوان

تجربتون از پوشک گرفتن بچتون

91 بازدید | 16 پست

سلام دختر من 2 سال و 2 ماهشه و اینکه وقتی میخواد تو پوشکش پی پی کنه میگه دست یعنی دسشویی دارم ولی وقتی میخواد جیش کنه چیزی نمیگه و ریلکس بدون واکنشی جیش میکنه میخواستم بپرسم ک الان وقتشه ک از پوشک جداش کنم یا نه و چیکار کنم زودتر دسشویی رفتن یاد بگیره و نترسه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ای جان برعکسه. معمولا اول جیش میگن.زوده بنظرم ولی اگر هروقت خودش گفت دست ببرش پی پی کنه

خب نمیخوام دیگه پوشکش کنم ک عادت کنه کلا یبار میخواد از پوشک بگیرمش برا همیشه نه اینکه برا پی پی باز کنم برا جیش ببندم

خب نمیخوام دیگه پوشکش کنم ک عادت کنه کلا یبار میخواد از پوشک بگیرمش برا همیشه نه اینکه برا پی پی باز ...

چون بچت همکاری می‌کنه فعلا برای پی پی باز کن ببر دستشویی تا دو سه ماه به دفعه ای که نمیشه هر کاری کنی بین هر دوتا به فاصله میافته

خب نمیخوام دیگه پوشکش کنم ک عادت کنه کلا یبار میخواد از پوشک بگیرمش برا همیشه نه اینکه برا پی پی باز ...

داستان براش تعریف کن. کتاب بخون . انیمیشن بذار. کم کم یاد میگیره