2777
2789

شوهر من هیچوقت یک کادو خوب نداده بهم 

نازجولیم تعلیق شدم 🤦‍♀️کاربری جدیدمه 🦋😊 نگم که دیگه آقایون درخواست ندن 🤦‍♀️💩 🚫 متاهل 💫🫂 فاقد حوصله 🚫😆👋

هیچی ....اصلا یادش نمیمونه

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میتونی یه لیست بنویسی از چیزهایی که دوستا داری داشته باشی تو رنج قیمت های مختلف ....بگو من دوست دارم یکی از این موارد رو بهم کادو بدی.....هر کدوم که میتونی.

بچه ها منم یه موقعی این بیماری""با دلایل منطقی میشه نظر دیگران رو عوض کرد.""رو داشتم.شفا گرفتم شکر خدا🤲

چرا قهره حتما😅

نه کلا تولدم براش مهم نی

اولا خل بودم خودم میگفتم تولدمه اونم چس تمن میزاشت کف دستم الان نه مهم نی برام

کارما💫     چالش ناشناس👇👇👇 https://daigo.ir/secret/51308750148

هیچی

بنظرم خیلی بده من ارزوم بود یکبار خودش به فهم خودش یک کادو خوب بهم بده همه دخترا همنجورین بعدا که اعتراض کنی میگن پولکی 

نازجولیم تعلیق شدم 🤦‍♀️کاربری جدیدمه 🦋😊 نگم که دیگه آقایون درخواست ندن 🤦‍♀️💩 🚫 متاهل 💫🫂 فاقد حوصله 🚫😆👋
خودت و همسرت چه روز و ماهی متولد شدید؟

من اردبهشتیم اون خرداد