2777
2789

وسایل مورد نیاز روز کنکور: 

مداد(۲تا ) پاک کن و تراش

کـــارت ورود به جلسه+شناسنامه یا کارت ملی و یه سنجاق برا وصل کردن کارت

ســــــاعت مچی عقربه ای

کفش راحت و لباسای راحت  

یه بطری آبِ خنک، خرما، کشمش، مغز پسته بادام، شکلات میتونه مفید باشه 

دستمال کاغذی 

هـــمه وسایلتو توی یه نایلون شفاف بذار

وسایل اضافه نبر(چون باید ببری تحویل صندوق امانات بدی و دردسره) 

مثل

کیف

عینک افتابی

ماشین حساب

انگشتر/دستبند/ساعت هوشمند

گوشی

کاغذ اضافه(اجازه استفاده نداری و باید تو همون دفترچه سوالاتت همه محاسباتتو انجام 

بدی) 

و همینطور  کُرنومتر که استفاده ازش توی کنکور مجاز نیست

حواست به این خورده ریزا باشه، که روز کنکور نگرانی استرس یا دغدغه ی این چنینی نداشته باشی

خانم مشاور😍خودتو زندگی کن🎀 کرم کتاب ترین دختری که مییشناسم خودمم😌 نگفته‌ها رو میشه گفت. ولی گفته‌ها رو نمیشه پس گرفت. مراقب حرفامون به آدما باشیم. خدایا شکرت برای بودنت:)

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ساعت عقربه ای هم نمیذارن

آخرین بار خودم اسفند کنکور دادم و بردم

ساعت از واجباته

خانم مشاور😍خودتو زندگی کن🎀 کرم کتاب ترین دختری که مییشناسم خودمم😌 نگفته‌ها رو میشه گفت. ولی گفته‌ها رو نمیشه پس گرفت. مراقب حرفامون به آدما باشیم. خدایا شکرت برای بودنت:)

خوراکی بردی ؟لباس چی پوشیدی

کیک ک خودشون میدن

اما من خوراکی کوچیک مثل خرما و شکلات بردم چون اصلا وقت نمیشه بخوای چیز بیشتری بخوری

لباسم مانتو راحت و ساپورت و بوت بلند 

و یه میکاپ خفن برای افزایش حال خوبم

خوراکی نمیزارن ببری سنجاق هم میدن تازه من با مداد نوکی رفتم سر کنکور😂

خوراکی کوچولو منظورمه

من اسفند ارشد دادم سنجاق ندادن و سر هیمن خیلیا استرس گرفتن ک چجوری باید کارتو وصل کنیم

بخاطر همین ریز ترینارو نوشتم

خوراکی کوچولو منظورمهمن اسفند ارشد دادم سنجاق ندادن و سر هیمن خیلیا استرس گرفتن ک چجوری باید کارتو و ...

اها ارشد نمیدونم ولی کنکور که ۳ بار دادم هربار دادن گیره 

خوراکی هم شوکولات خیلیا بردن که گرفتن 

پسرم 👨‍🎓در ناامیدی بسی امید هست شانس بیاریم امیدشو ببینیم

خوراکی کوچولو منظورمهمن اسفند ارشد دادم سنجاق ندادن و سر هیمن خیلیا استرس گرفتن ک چجوری باید کارتو و ...

ازین ساعتا که عقربه ای نیست و فقط عدد نشون میده میزارن ببریم داخل؟