2777
2789

سلام لطفا تجربیات خودتون رو از استفاده از پنکک های مختلف و کیفیتشون و همینطور قیمتشون رو اینجا به اشتراک بزارید همینطور بهترین سایه ابرو رو اگه استفاده کردین ممنون میشم بگین 🙏❤️

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بیلیارد پوشانندگیش عالیه قیمتشم مناسب .۱۵۰نهایت بترکه ۲۰۰ قیمت الانش

من دارم دنیامو تغییر میدم .یه مسیر جدید برای خودم انتخاب کردم با همه سختیا محدودیت ها من میتونم خودمو به اوج برسونم .یعنی این کارو با تموم وجود بلدم🦋 تا کی قراره دست دست کنیم؟همه چی از خودمون شروع میشه چه بپذیریم چه نه ✅پس بزن بریم برای فصل تازه 😌

گابرینی بالای ۲۰۰

به نظرتون رنگ سفید یا همون لایت بگیرم یا گندمی روشن ؟

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹
گابرینی بالای ۲۰۰

من دارم اصلا خوب نیس پوشانندگیش .واسه من اصله ۳۰۰گرفتم ولی خیلی بده .شاین ریزم داره انگار صورتت رو کردی توی اکلیل .

من دارم دنیامو تغییر میدم .یه مسیر جدید برای خودم انتخاب کردم با همه سختیا محدودیت ها من میتونم خودمو به اوج برسونم .یعنی این کارو با تموم وجود بلدم🦋 تا کی قراره دست دست کنیم؟همه چی از خودمون شروع میشه چه بپذیریم چه نه ✅پس بزن بریم برای فصل تازه 😌

من شون میزنم خوبه

ماندگاریش چطوریه ؟

بیلیارد پوشانندگیش عالیه قیمتشم مناسب .۱۵۰نهایت بترکه ۲۰۰ قیمت الانش

به نظرتون سفید یا همون لایت بگیرم یا گندمی روشن ؟

به نظرتون سفید یا همون لایت بگیرم یا گندمی روشن ؟

اگ پوستت روشنه تقریبا شماره یک بگیر .من یک داشتم عالی بوددد

پنکک نزن پوستت خراب میشه ضدآفتاب رنگی بزن

اتفاقا ضد افتاب رنگی میزنم عزیزم یا گاهی اوقات بی بی کرم ولی یخ چیزی میخوام روی کرم بزنم که برق صورت رو بگیره و پوست رو مات و یک دست نشون بده

اگ پوستت روشنه تقریبا شماره یک بگیر .من یک داشتم عالی بوددد

اره پوستم روشن