سلام لطفا تجربیات خودتون رو از استفاده از پنکک های مختلف و کیفیتشون و همینطور قیمتشون رو اینجا به اشتراک بزارید همینطور بهترین سایه ابرو رو اگه استفاده کردین ممنون میشم بگین 🙏❤️
دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹
من دارم دنیامو تغییر میدم .یه مسیر جدید برای خودم انتخاب کردم با همه سختیا محدودیت ها من میتونم خودمو به اوج برسونم .یعنی این کارو با تموم وجود بلدم🦋 تا کی قراره دست دست کنیم؟همه چی از خودمون شروع میشه چه بپذیریم چه نه ✅پس بزن بریم برای فصل تازه 😌
من دارم اصلا خوب نیس پوشانندگیش .واسه من اصله ۳۰۰گرفتم ولی خیلی بده .شاین ریزم داره انگار صورتت رو کردی توی اکلیل .
من دارم دنیامو تغییر میدم .یه مسیر جدید برای خودم انتخاب کردم با همه سختیا محدودیت ها من میتونم خودمو به اوج برسونم .یعنی این کارو با تموم وجود بلدم🦋 تا کی قراره دست دست کنیم؟همه چی از خودمون شروع میشه چه بپذیریم چه نه ✅پس بزن بریم برای فصل تازه 😌
اگ پوستت روشنه تقریبا شماره یک بگیر .من یک داشتم عالی بوددد