آقا اگه قراره جواب منفی بدن چرا طرف پسر باید تو خرج بیفته؟ مگه دو طرف قصد ازدواج ندارن ؟ خب برای روز آشنایی هر کی دونگ خودشو حساب کنه اگه قرار باشه پسر بیچاره هفتهای ۲ تا آشنایی کافه بره و جلسه بعد شم برن خونه هر هفته تقریبا ۲ میلیون باید هزینه کنه اصلا درسته؟ طرف دخترچی ؟ بد میشه جلسه اول دونگی حساب کنن جلسه بعد هم آگه خونه بود هر دو طرف زیاد تو خرج نیفته و زیاد هزینه نکنن ؟
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
وا چ حرفیه😐😐خب خانواده دختر هم واسه هزینه پذیرایی خاستگاری تو خرج میوفتن هم گل. هم شیرینی بخرین
اخری که رفتیم هیچ هزینهای تکردن فقط یه لیوان شربت آوردن میوه هم همه سیاه شده و کهنه ۲ بشقاب برای من و پسرم گذاشته بودن حتی چایی نیاوردن شیرینی خودشون نداشتن چشمم دنبال شیرینی تر خودمون موند دلم شیرینی خواست حتی مال خودمونو نیاوردن ۲ ساعت بعد پیام گذاشتن نظر منفیه من احساس کردم برنامه چیدن خواستگار راه بدن و فقط جعبه شیرینی جمع کنن
آقا پسر با بردن گل و شیرینی به خودشو خانوادش احترام میذاره و خانوادی دختر با پذیرای به خودشون احترام میزارن وحتما دست خالی رفتن پسر و خانوادش جواب منفی در بر داره
راستی آقا پسری که پول گل شیرینی یه قرار تو کافه نداره زن نگیره بهتره با این وضعیتی که اینطوری چرتکه میندازین دختر مردوم به فنا میره با این وصلت ،همین گل نبردن میتونه یه ملاک محسوب بشه برای خساست و رد کردن داماد
آقا پسر با بردن گل و شیرینی به خودشو خانوادش احترام میذاره و خانوادی دختر با پذیرای به خودشون احترام ...
. من حس کردم اینا از اول هم قصد شون جواب رد بود اصلا مثل آدم پذیرایی نکردن خب لااقل شیرینی خودمونو میاوردین عصر اونجا بودیم گشنه ام شده بود بخدا چطور دلش اومد شیرینی خودمونو تعارف نکنه هر چی به آشپز خونه نگاه کردم دیدم قوری کتری هم خبری نیس هلاک شدیم