2777
2789
عنوان

خواستگاری شیرینی نبریم بده

| مشاهده متن کامل بحث + 4352 بازدید | 174 پست
خب اکثرشون به ازدواج ختم نمیشه فک کن هفته گذشته فقط یک و نیم بیشتر خرجمون دراومد اینطور باشه باید ت ...

خب قطعا همین رفتارتون رو میبینن ک جواب منفی میدن

بغلِ طُ از جنسِ نرمِ بهشته 🙃💙   کاپ_کیک_عصبانی 

مشکلی نداره فقط بگید دنگی حساب کنن

دختر و خانوادش بدونن با چه خانواده ای طرف حسابن

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب اکثرشون به ازدواج ختم نمیشه فک کن هفته گذشته فقط یک و نیم بیشتر خرجمون دراومد اینطور باشه باید ت ...

اول از انتخابتون مطمئن بشین بعد برین جلو 

پس اونا هم به شما چایی ندن؟

الّلهُمَّ‌صَلِّ‌عَلَی‌مُحَمَّدٍ‌وَ‌آلِ‌مُحَمَّدٍ‌و‌عَجّل‌فَرَجَهم..❤️

وا چ حرفیه😐😐خب خانواده دختر هم واسه هزینه پذیرایی خاستگاری تو خرج میوفتن هم گل. هم شیرینی بخرین

اخری که رفتیم هیچ هزینه‌ای تکردن فقط یه لیوان شربت آوردن میوه هم همه سیاه شده و کهنه ۲ بشقاب برای من و پسرم گذاشته بودن حتی چایی نیاوردن شیرینی خودشون نداشتن چشمم دنبال شیرینی تر خودمون موند دلم شیرینی خواست حتی مال خودمونو نیاوردن  ۲ ساعت بعد پیام گذاشتن نظر منفیه من احساس کردم برنامه چیدن خواستگار راه بدن و فقط جعبه شیرینی جمع کنن

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فرجهم

آقا پسر با بردن گل و شیرینی به خودشو خانوادش احترام میذاره و خانوادی دختر با پذیرای به خودشون احترام میزارن وحتما دست خالی رفتن پسر و خانوادش جواب منفی در بر داره 

کارش خیلی مسخره و عجیب بود ولی خوب کردی،عار بود اگه به رو میزد و نمیدادی

از شدت فشار اینجوری کرده بود 

اصن خیلی وقت ها خودم حساب میکردم ولی واقعا برام عجیب بود ک اقا من با این گدا بودم دو سه ماه ؟ 🤣

-تعلیق

اصلا خاستگاری نع شما اولین بار میرید خونه یکی دست خالی میرید؟

منی ک الان خودم در حال کیک پختنم ک ۲ ساعت دیگه مهمونی میرم دست خالی نرم

اینقد حرصم گرفت گذاشتم کنار دارم نظر میذارم

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

اینطوری حالا حالا ها زن نمیگیریپول میوه و چای که خونه دختر میخوری چی ؟اگه هر هفته یکی دوتا خواستگار ...

اصلا هزینه نکرده بودن ۲ تا موز کوچولو فقط خوردیم  چایی هم نبود شیرینی هم ندادن تشنه و گشنه مونده بودیم     فقط یه لیوان شربت  اول آوران

اخری که رفتیم هیچ هزینه‌ای تکردن فقط یه لیوان شربت آوردن میوه هم همه سیاه شده و کهنه ۲ بشقاب برای من ...

😐آخه این چ حرفیه مگه مردم لنگ یه جعبه شیرینی هستن؟

بغلِ طُ از جنسِ نرمِ بهشته 🙃💙   کاپ_کیک_عصبانی 

خودتون روتون میشه با دست خالی برید جایی؟

مثل دختر زیبایی در ایل که آوازه ی چشمانش برنو ها را بیدار کرد و تمنای آغوشش میل پیر خان را جوان ساخت ،آه ای وطن تو بیش از آنکه باید زیبایی

راستی آقا پسری که پول گل شیرینی یه قرار تو کافه نداره زن نگیره بهتره با این وضعیتی که اینطوری چرتکه میندازین  دختر مردوم به فنا میره با این وصلت ،همین گل نبردن می‌تونه یه ملاک محسوب بشه برای خساست و رد کردن داماد

آقا پسر با بردن گل و شیرینی به خودشو خانوادش احترام میذاره و خانوادی دختر با پذیرای به خودشون احترام ...

. من حس کردم اینا از اول هم قصد شون جواب رد بود اصلا مثل آدم پذیرایی نکردن خب لااقل شیرینی خودمونو میاوردین عصر اونجا بودیم گشنه ام شده بود بخدا چطور دلش اومد شیرینی خودمونو تعارف نکنه هر چی به آشپز خونه نگاه کردم دیدم قوری کتری هم خبری نیس هلاک شدیم