2777
2789
عنوان

خواستگاری شیرینی نبریم بده

| مشاهده متن کامل بحث + 4352 بازدید | 174 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یادم به ژوله افتاد گفت هر چی میخوای حساب کن تا پنجاه تومن🤣🤣

بری کافه بگی پولشو خودت بده🤣

الّلهُمَّ‌صَلِّ‌عَلَی‌مُحَمَّدٍ‌وَ‌آلِ‌مُحَمَّدٍ‌و‌عَجّل‌فَرَجَهم..❤️

وا چه حرفیه میزنی زن گرفتن خرج داره دیگهاگه برای خودتم خواستگار بیاد شیرینی نیاره بازم همینو میگی؟نم ...

خب اکثرشون به ازدواج ختم نمیشه  فک کن هفته گذشته فقط یک و نیم بیشتر خرجمون دراومد اینطور باشه باید تموم حقوقمون بره برا این مراسم

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فرجهم
هفته گذشته ۲ تا کافه رفته پسره دومی به جلسه دوم کشیده شد. خونه رفتیم شیرینی بردیم تازه می خواستم گ ...

گل ک جلسه ایی ک پدر عروس هست ببرید فقط

جلسه اول حتما شیرینی ببرید زشته خانواده دختر هم برای میوه و چای خیلی ب زحمت می افتن

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

خب اکثرشون به ازدواج ختم نمیشه فک کن هفته گذشته فقط یک و نیم بیشتر خرجمون دراومد اینطور باشه باید ت ...

شیرینی گرون نخرید ولی دست خالی خیلی زشته

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.