2777
2789

خواهرم همش ۲۰سالشه 

متاسفانه پدرم اعتیاد داره به خاطر موقعیت پدرم خیلی وقتا ها از طرف یه هاستگاری رد شدیم که خاک زیر پا نبوده 

نگم خاستگار کلا ندارم اتفاقا خاستگار خیلی خوبی داره 

چهارتا خواهریم  دوتامون ازدواج کرده 

هیچ برادری نداریم 

پدر پا به سن گذاشته 

الان یه پسر امده خاستگاریش قبلا نامزد داشته طلاقش داده 

خواهرم نشون کردن 

گفتن مدتی حرف بزنن تفاهم داشتن عقد بشن 

اینم بگم تو منطقه ما زیاد دختر با نشون نمیزان نهایت دو هفته عقد میکنن 

بعد سه روز از بله برون 

از چند جا شنیدم پسره پسر شری هست همش سر دعوا داره خانواده مشکلی نداره ولی این پسرشون کلا چون سرش داغه جونه همش پی دعوا ایناست 

به پدرم گفتم بریم دوباره تحقیق کنیم شاید درست باشه 

چه خواهرم پدرم تو روم وایسادن گفتن دخالت نکن 

خواهرم گفت هرچی باشه باهاش ازدواج میکنم خودم شانسم 

پدرم گفت هزار نفر بگه بده باز بهش میدم من دم در بودم با همسرم قهر کردم برگشتم گفتم خود دانی ترشیده ببدخت نون خور کم کنید بره بابا 

روز بعد خواهرم با پسره دعوا شده خواهر بزرگم متوجه دعواشون شده 

داد بیداد حرده چرا بیه این پسره میدنش این پسره نرمال نیست از الان اینجور میکنه وای به حال بعدش

حلقه پس فرستادن گفتن دختر نمیدیم 

الان باز پسره باز پیام زنگ زده به خواهرم خام شده میگه باهاش ازدواج میکنم 

خانوادم حرفی ندارن میگن تصمیم خودشه 

خب بزرگتر چی هستین 

اختیار میدن دست دختر بیست ساله

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دخالت نکن 

شما حرف خودتو زدی دیگه اون نشنیده

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️