2777
2789
عنوان

بارداری سریع بعداز سقط

| مشاهده متن کامل بحث + 425 بازدید | 49 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هیستروسکوپی درد داشت ؟؟ میشه از دوره نقاهت ش بگی

نه هیچ دردی نداره و عملش سرپاییه ی ربع طول میکشه ک من بیهوش بودم چیزی نفهمیدم و بعد از 3 ساعت مرخص شدم و بعدش درد و خونریزی نداشتم فقط چند روز لکه بینی داشتم 

یه هفته بعد عمل رفتم مطب سونو کرد گفت همه چیز عالیه 

مبارکه ایشالا به سلامت به دنیا بیاد

۹ سالشه 😃

سه ماهه بودم خونریزی کردم رفتم آزمایش دادم و گفتم خونریزی داشتم 

بچها آزمایشگاهم گفتن نه بارداری وبچه سالمه 

یک ماه بعد رفتم سونو دکتر گفت بچت ناقصه اصلا رشد نداشته برو سقط کن ونامه بهم داد 

من گفتم خونریزی شدید  کردم 

فرستادم آزمایشگاه ارژانسی آزمایش گرفتن وگفتن بچه بیست روزس واگ قبلا هم باردار بودی اون سقط شده وباز بلافاصله باردار شدی  بچه دومم بود 

وااااای خدا اخه یه روز برام اندازه ی سال میگذره خدا خودش کمکم کنه

درک میکنم خواهر من پارسال یه سقط داشت امسالم دوباره سقط شد کورتاژ کرد قلب تشکیل نشد.منم دلم پره خدا به هردوتون بچه سالم ببخشه

۹ سالشه 😃سه ماهه بودم خونریزی کردم رفتم آزمایش دادم و گفتم خونریزی داشتم بچها آزمایشگاهم گفتن نه با ...

چه حس داشت اون‌موقع ک فهمیدی بارداری 😍 

خدا حفظش کنه برات 😊

منم توکلم فقط ب خدای مهربونه انشالله خودش کمکم کنه🥺

عزیزم بارداریت موفق بوده ؟خدای نکرده مشکلی پیش نیومده؟

نه عزیز هیچ مشکلی نداشت  ۸ روزم دیر دنیا اومد بستری شدم خودم با اینکه دکتر وماما گفتن خطر سقط  یا زایمان زودرس داری هیچ کدام نبود پسرمم ماشاء الله خیلی باهوشه 

چه دوران سختی رو گذروندی🥺خداروشکر به سلامتی تموم شد

فدات  اهل شهرستانم  دوتا پرونده داشتم هیچ مامایی پروندمو قبول نمیکرد یا میگفتن چرا دوتا پرونده داری چجور فلان روز ختم بارداری زده والان سه ماه بارداری پروندمو پاس میدادن به هم باورشون نمیشد باردارم وبچه سالمه  همش میگفتن اینم سقط میشه اینم فلان میشه شعور نداشتن فقط استرس بهم دادن 

سقط ۳ماه استراحت باید باشه

۲تا پریودی از سقطت گدشت اقدام ب بارداری کن

الان برو دکتر بیین اسپریک لازم داری یا ن 

برو دکتر ک هرچی لازم داری ب بدنت این ۲ماه برسه

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.