2777
2789
عنوان

فرض‌کنید همسر شما مدیره یک جاییه

154 بازدید | 11 پست

و یکی از پرسنله اونجا واسه دخترتون یه هدیه گرفته و شما هم از طریق تلفن ازش تشکر کردین

اما بخواید براش جبران هم بکنید با کادو و شیرینی

حالا شنبه خودمم با همسرم برم محل‌کارشون ضایعس؟یا اینکه بدم همسرم ببره براش و نرم خودم

من اینجا ریشه در خاکم🍃🤍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بده شوهرت ببره

آرهاباکی هستم دانشجوی روانشناسی. طرفدار کتابا، گربه ها، لازانیا و قرمه سبزی. همه درخواستای دوستی رو قبول می کنم. هرکی فکر می کنه سگ بهتر از گربه است لطفا از تاپیکای من بره بیرون🙏🏻 الباقی دعا کنین شوهر گیر من بیاد. پیشاپیش با تشکر♥ قابل توجه افرادی که آی کیو پایینی دارن این امضا طنزه. اسکلم مگه شوهر بخوام آخه. ول کنین دیگه. بچه ها اولا من دانشجوی روانشناسیم نه روانشناس. دوما اینجا اتاق مشاوره نیست. هرچی میشه نیاین بگین مگه تو روانشناس نیستی. نخیر من فعلا سال دومم. اینجا هم مجبور نیستم اخلاق حرفه ای رعایت کنم چون شما بیمار من نیستی. من یه کاربر عادیم همین. 

منم حس میکنم لوسه

سلام من برای بیماری پاکولار داشتم سرچ میکردم تایپینگ شما عکس ساق پا گذاشتید دقیقا مال منم همین شکل حدود ۱۰ ساله من بعد زایمانم بوجود اومد فکر کردم لک بارداریه ولی تازه فهمیدم اسم بیماری شما راه حلی پیدا نکردید ازمایش پرتویین ندادید گویا ممکنه پورتیین بدن زیاد باشه

کاهی سکوت بوی دلخوری میده پرحرفی بوی دلتنگی

سلام من برای بیماری پاکولار داشتم سرچ میکردم تایپینگ شما عکس ساق پا گذاشتید دقیقا مال منم همین شکل ح ...

سلام گلم ،نه ازمایش ک ندادم

یبار پزشک گفت ماکولار

درمانی نداره 

فقط یه پزشک تو شیراز به اسم صادق شهریاری لیزر میکنه با هزینه ی زیاد که ایشونم میگه ممکنه بعد از لیزر دوباره لک بندازین🤦‍♀️

من اینجا ریشه در خاکم🍃🤍