2777
2789

۳۵هفته هستم وزن بچه۲۳۰۰

فرستادن سونوی داپلر نگرانم نکنه بچه چیزیش باشه 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

با انسان ها نیک باش عزیز من..((اما رقیق،کمرنگ و بسیار دور....))چرا که هیچ موجودی مانند آدمیزاد،نمی‌تواند از نیکی پشیمانت کند..

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواهر شوهرم سنو داده بود ی استرسی دادن بهش خبرشون بعد رفت جای دیگه گفت عادیه همه چی ..خدا لعنتشون کنه اینقدر استرس میندازن به جون مادرا ..شما هم نگران نباش ماه آخر جنین وزن میگیره الآنم خوبه

وزنش خیلی‌هم کم نیست ،ولی خب بچه درشتی هم نیست 

دختر من ۳۴ هفته و ۴ روز با وزن ۲۱۵۰ دنیا اومد و الان ۳ سالشه و شکر خدا هیچ مشکلی نداره 

البته سونو خطا هم داره گاهی کمتر گاهی هم بیشتر نشون میده 

ولی سونوی داپلر رو حتما انجام بده تا از بابت خونرسانی مطمئن بشید و اصلا هم نگران ضررش نباش من به خاطر یه سری مشکلاتی که داشتم هر دو هفته و حتی گاهی هر هفته سونوی داپلر میشدم و هیچ مشکلی به وجود نیومد چون دکتر ها کارشون رو بلد هستن 

وزنش خیلی‌هم کم نیست ،ولی خب بچه درشتی هم نیست دختر من ۳۴ هفته و ۴ روز با وزن ۲۱۵۰ دنیا اومد و الان ...

عزیزم سونو را انجام دادم گفتن مشکلی از بابت خونرسانی نداره

ولی آخه ۲۸هفته ک رفتم سونو خیلی خوب رشد کرده بود از سنش بیشتر..یدفه وزن نگرفت..دلیلش چی میتونه باشه؟البته من خودم دکتر زنان بهم گفت وزنت رفته بالا غذا خوردنمو کم کردم و تقریبا فقط نون و پنیر و نون ماست میخوردم..ازون میتونه باشه؟

با انسان ها نیک باش عزیز من..((اما رقیق،کمرنگ و بسیار دور....))چرا که هیچ موجودی مانند آدمیزاد،نمی‌تواند از نیکی پشیمانت کند..

عزیزم سونو را انجام دادم گفتن مشکلی از بابت خونرسانی ندارهولی آخه ۲۸هفته ک رفتم سونو خیلی خوب رشد کر ...

معمولا جنین بخواد وزن بگیره از بدن مادر نیازهای خودشو تامین میکنه ولی خب رژیم پر پروتئین هم تو وزنگیری بهتر جنین تاثیر داره 

شایدم ۲۸ هفته خطای سونو بوده و وزن رو بیشتر از اونی که هست نشون داده یا الان ممکنه کمتر از اونی که هست نشون داده 

ولی در کل نگران نباش اگه به موقع زایمان کنی بچه شما حداقلش ۳ کیلو میشه که خب نرماله