2777
2789

وقتی این تایپک و خوندم به اوج بیشعوری و نفهمی و بی عقلی ی مرد رسیدم عجیب نیس که ی  استاد مَرد میاد تو دانشگاهِ دوستم براشون دلایل علمی بی عقلی مردا رو توضیح میده

روزی ماری عاشق شد میگفت معشوقش ماری ست خوش خط و خال،قد بلند وجذاب، گذشت تا روزی شهامت ابراز عشق به معشوق را پیدا کرد و توانست از نزدیک با وی دیدار کند اما وقتی او را از نزدیک دید بسیار متعجب شد و حیرت زده برگشت.                       او یک شلنگ بود!                                                            این است حکایت عشق های امروزی؛)                               #عضو جدید نیستم ۴سال خواننده خاموش بودم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چون یک شخص بی منطق بوده دلیل نمیشه همه رو باهم جمع ببندیم و بگیم مرد جماعت بی عقله

همش همین یک شخص نیس،تو همین سایت خیلیا از بی عقلی شوهرشون گفتن جالب اینجاست که روشون هم زیاده فک میکنن عقل کلن

روزی ماری عاشق شد میگفت معشوقش ماری ست خوش خط و خال،قد بلند وجذاب، گذشت تا روزی شهامت ابراز عشق به معشوق را پیدا کرد و توانست از نزدیک با وی دیدار کند اما وقتی او را از نزدیک دید بسیار متعجب شد و حیرت زده برگشت.                       او یک شلنگ بود!                                                            این است حکایت عشق های امروزی؛)                               #عضو جدید نیستم ۴سال خواننده خاموش بودم 
همش همین یک شخص نیس،تو همین سایت خیلیا از بی عقلی شوهرشون گفتن جالب اینجاست که روشون هم زیاده فک میک ...

بخوایم با این منطق پیش بریم تو همین سایت هم هستن خانمایی که فارغ از عقل و ادب نظر میدن 

چه مجازی چه حضوری همچین اشخاصی وجود دارن 

و نباید جمع بست

عزیزِ روزهای رفته تو کجایی؟🖤🥀