2777
2789
عنوان

هَوَل های نی نی سایت رو بشناسیم

| مشاهده متن کامل بحث + 4740 بازدید | 340 پست
😂😂😂زارت

از نوع نوشتار و عباراتی که بکار می بریم میشه به شخصیت واقعیمون بقیه پی ببرن. اصلا انیدر واضح ...😂😂😂

آقا، جنتلمن، مرد آلفا، نسل z، کاریزماتیک، cute,  attractive,  sweet, lovely.... فروتن، این آخری رو یکی از اعضا گفت یادت رفته منم دیدم راس میگه نوشتم فروتن

والا من بد هم نگفتم ! نه خوب گفتم نه بد !یه جای دیگه یه کامنت گذاشتماینا خیلی خاک بر سر تر از این حر ...

اها 

هولن دیگه خواهر

اللهم عجل الولیک الفرج بحق حضرت زینب (س)                           اللهم صل علی محمد اول محمد وعجل فرجهم💐🌺               اگه مشکلی داشتید و احتیاج ب دردو دل خو شحال میشم با تمام وجود گوش میکنم....سنگ صبور خوبی هستم...اغراق نباشه🤭🤭......تو تاپیکای مذهبی صدام کنید....خوشحال میشم براتون ذکر بگم و دعا بخونم....التماس دعا داشتی بهم بگو 🌷🌷🌷دوست داشتین بگین تک تون کنم تو تاپیک ختم قرانم..هروز ۵۰ ایه میخونیم....🌷

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از نوع نوشتار و عباراتی که بکار می بریم میشه به شخصیت واقعیمون بقیه پی ببرن. اصلا انیدر واضح ...😂😂 ...

مگه نمیگم زر زر نکن؟ 

𝐇.𝐒💍👰                                                                               تو موندگارترین خاطره عمرِ منی. 🩷      

انقدر خرن فک میکنن هرکی با شوهرش مشکل داره میاد با اینا دوس میشه فک‌ میکنن همه مثل مادره خودشون هرزه ...

دقیقاااا

اللهم عجل الولیک الفرج بحق حضرت زینب (س)                           اللهم صل علی محمد اول محمد وعجل فرجهم💐🌺               اگه مشکلی داشتید و احتیاج ب دردو دل خو شحال میشم با تمام وجود گوش میکنم....سنگ صبور خوبی هستم...اغراق نباشه🤭🤭......تو تاپیکای مذهبی صدام کنید....خوشحال میشم براتون ذکر بگم و دعا بخونم....التماس دعا داشتی بهم بگو 🌷🌷🌷دوست داشتین بگین تک تون کنم تو تاپیک ختم قرانم..هروز ۵۰ ایه میخونیم....🌷
کلن تنهات نزاشتنا بعدشم که دادنت دست اقاتون اونم که یه لحظه هم ازت جدا نمیشه 😂

ن نزاشتن خدا ی زندگی ازاد ب من بدهکاره خخ

یه  امین دارم خبببببب همه بگین خببببب که با دنیا عوضش نمیکنم لطفا درخواست ندین با تچکر🙏

اونوقت بگید خواستگار نیست کسی دوستمون نداره 🤣

تو جونت میخارع ی چ شاتم از تو بدیم ،🤣🤣

یه  امین دارم خبببببب همه بگین خببببب که با دنیا عوضش نمیکنم لطفا درخواست ندین با تچکر🙏

بدبخت و بیکار بودن اولی رو از کجا فهمیدید؟بدبخت بودن دومی چه ربطی به ردشدن از 40 سالگیش داشت؟

تویی که تاپیک میزنی و کامنت میذاری اونجا و .....

اول اینکه مراقب حرف زدنت باش وگرنه حتما قانونی پیگیری میکنم

بابت زری که زدی و ازش اسکرین شات گرفتم

همه از قماش خونواده تو نیستن، پاش بیفته تو یکی رو به دادگاه می کشونم بابت زر زدنت .... پس حواست باشه

دوم اینکه

دلم خواسته در مورد نر های هَوَل اینجا تاپیک بزنم

تو چرا بهت فشار اومده گفتم یارو ۴۰ سال رو رد کرده و بیکار و بدبخت و حیرونه ؟! اونقدر که میفته وسط سایت زنونه ببینه کی کجا کامنت گذاشته که درخواست دوستی بده؟

میدونی چرا بهت فشار اومده ؟ نمیدونی ؟! بعید هم نیست البته.... که ندونی

آخه تو حتی دو تا خط رو هم نمیتونی درست متوجه بشی همین جا .....

سوم: هَوَل های اینجا خودشون چی هستن که من به خاطرشون بخوام‌به تو یکی ثابت کنم درخواست دادن یا ندادن..... حالا انگار چی هست که کسی بخواد به خاطرش دروغ بگه !

چهارم: مسخره !

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

کاش گمشن ازینجاااا

کسی که تو ۱۵/۱۶ سالگی دوسش داشتی و دیگه نیست به احتمال زیاد تو ۲۵ سالگیت هیچ اهمیتی نداره!  اون امتحان ریاضی که تو دبیرستان کلی معدلتو میاره پایین، وقتی داری لیسانس میگیری هیچ اهمیتی نداره! مشکلاتی که امروز باهاشون مواجه میشی با اینکه الان به نظرت آخر دنیا میان ولی ۱ سال دیگه هیچ اهمیتی نداره :) همه چی درست میشه نگران نباش 

قفل میکنم دوستان

ممنون از همگی

هَوَل های نی نی سایت

چندش ترین

و رقت انگیز ترین

موجودات هستن 

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

مگه نمیگم زر زر نکن؟

جلو آینه واستادی؟ درسته؟😂😂😂😂😂😂

آقا، جنتلمن، مرد آلفا، نسل z، کاریزماتیک، cute,  attractive,  sweet, lovely.... فروتن، این آخری رو یکی از اعضا گفت یادت رفته منم دیدم راس میگه نوشتم فروتن