2777
2789
عنوان

هَوَل های نی نی سایت رو بشناسیم

| مشاهده متن کامل بحث + 4740 بازدید | 340 پست
خخخ عبضی من آف بشم برم کارامو بکنم

برو 

منم باید برم خرید خونه 

این توله ها رو موندم چطور ببرم بازار 

محسن امشب دیر وقت میاد سفارش سوپ داده منم هویج و قارچ ندارم 

هر 🐕‍🦺ی بیاد سمتم از خودم دفاع میکنم و بهش میگم چچچچخه 

اره دقیقا یه چشمم بیرون بود از چادر باز لعنتی منو میبردن. و میاوردن اصلل نزاشتن یه باد ب کلم بخوره

کلن تنهات نزاشتنا بعدشم که دادنت دست اقاتون اونم که یه لحظه هم ازت جدا نمیشه 😂

🔪با فکر کردن به هر الاغی ذهن خودتان را تبدیل به باغ وحش نکنید.  خدایا شکرت که عقده ای بار نیومدیم همین خودش خیلیه بزرگیتو شکر😊 .میگویند کوردها  مرز نشینند!!! اما بگذارید اصلاح کنم کوردها مرز نشین نیستند  این مرزها هستند که آنقدر عقب میروند تا به کوردها  تکیه بزنند....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تهدید نکن. مخاطب شمامرد بزرگ و بااخلاق و جذاب و تا حدی مغرور سایت نی نی. آقای جنتلمن 🙏😎

😂😂😂زارت 

𝐇.𝐒💍👰                                                                               تو موندگارترین خاطره عمرِ منی. 🩷      

ولش خوددرگیری داشت راسی روز جانان خانوم مبارک باشههه

قربونت عشقم مرسی روز خودتم مبارک توم دختر مامانتی دیگه 😍😁

🔪با فکر کردن به هر الاغی ذهن خودتان را تبدیل به باغ وحش نکنید.  خدایا شکرت که عقده ای بار نیومدیم همین خودش خیلیه بزرگیتو شکر😊 .میگویند کوردها  مرز نشینند!!! اما بگذارید اصلاح کنم کوردها مرز نشین نیستند  این مرزها هستند که آنقدر عقب میروند تا به کوردها  تکیه بزنند....

قربونت عشقم مرسی روز خودتم مبارک توم دختر مامانتی دیگه 😍😁

اره دیگه 😂😘

𝐇.𝐒💍👰                                                                               تو موندگارترین خاطره عمرِ منی. 🩷      

بسه دیگه بخدا خیلی خندیدم دخترم میگه مامان ب چی میخندی

😂😂😂

من یه بار پی وی با افسون بودم بعد شب بود دوران مجردیم انقدر این چرت و پرت گفت یعنی انقدر خندیدم کل خونه بیدار شد😂😂

😂😂😂من یه بار پی وی با افسون بودم بعد شب بود دوران مجردیم انقدر این چرت و پرت گفت یعنی انقدر خندید ...

فک کن من و افسون و اون یکی دوستمون بهم وقتی میرسیم چقدر می‌خندیم 

همین امین باعث شده کمتر همو ببینیم

فک کن من و افسون و اون یکی دوستمون بهم وقتی میرسیم چقدر می‌خندیم همین امین باعث شده کمتر همو ببینیم

😂😂😂

چرا نمیزاره؟ حساسه؟ 

منو دوستامم همینیم 

😂😂😂چرا نمیزاره؟ حساسه؟ منو دوستامم همینیم

ملکه خب زیاد از خونه بیرون نمیاد و خونه ما نمیاد 

ماهم چون اون نمیاد نمی‌ریم 

فقط خونه مامانمون ک میریم اونجا گاهی همو میبینیم

ملکه خب زیاد از خونه بیرون نمیاد و خونه ما نمیاد ماهم چون اون نمیاد نمی‌ریم فقط خونه مامانمون ک میری ...

حداقل شما همو می بینید 

من بعد عروسیم هیچکدومو ندیدم اخه همشون مهاجرت کردن 

یه اکیپ شش نفره بودیمممم 

البته قبل ازدواجم رفتن برا عروسی اومدن

حداقل شما همو می بینید من بعد عروسیم هیچکدومو ندیدم اخه همشون مهاجرت کردن یه اکیپ شش نفره بودیمممم ا ...

نه ما سه تا بودیم هنوزم همو میبینیم

نه ما سه تا بودیم هنوزم همو میبینیم

خوبه والا