2777
2789
عنوان

هَوَل های نی نی سایت رو بشناسیم

| مشاهده متن کامل بحث + 4740 بازدید | 340 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عااااا بابا دانشگا رو یادت رفته مگه هیچ غلطی نکردیم حالا با دوتا بچه کجا بریم

میگم ک وضع از این بدتر بود فقط همش هر و کر میکردیم باهم 

انگار دخترای دهه ۳۰ بودیم انقد ک بی حاشیه بودیم 

حالا باز من بهتر بودم تو ک انگار کور و کر بودی

هر 🐕‍🦺ی بیاد سمتم از خودم دفاع میکنم و بهش میگم چچچچخه 

میگم ک وضع از این بدتر بود فقط همش هر و کر میکردیم باهم انگار دخترای دهه ۳۰ بودیم انقد ک بی حاشیه بو ...

بابام جلو پیشرفتمو گرفت خخخخ

یه  امین دارم خبببببب همه بگین خببببب که با دنیا عوضش نمیکنم لطفا درخواست ندین با تچکر🙏

میگم ک وضع از این بدتر بود فقط همش هر و کر میکردیم باهم انگار دخترای دهه ۳۰ بودیم انقد ک بی حاشیه بو ...

ملوکو تصور کردم با ابروی پیوندی و چادر  موی پفی 🤣🤣

🔪با فکر کردن به هر الاغی ذهن خودتان را تبدیل به باغ وحش نکنید.  خدایا شکرت که عقده ای بار نیومدیم همین خودش خیلیه بزرگیتو شکر😊 .میگویند کوردها  مرز نشینند!!! اما بگذارید اصلاح کنم کوردها مرز نشین نیستند  این مرزها هستند که آنقدر عقب میروند تا به کوردها  تکیه بزنند....

اره تازه داشتی راه میافتادی ک بابات کفش بوقی هاتو ازت گرفت ولی خدایی دل نترسی داشتی 😅

خخخ عبضی من آف بشم برم کارامو بکنم 

یه  امین دارم خبببببب همه بگین خببببب که با دنیا عوضش نمیکنم لطفا درخواست ندین با تچکر🙏

همون ک گفت عشقم روز دخترو تبریک نگفت با یکی دیگس گفتم خب رفته با یکی دیگه عاشقت نیست دیگه به همه میپ ...

ولش خوددرگیری داشت 

راسی روز جانان خانوم مبارک باشههه

𝐇.𝐒💍👰                                                                               تو موندگارترین خاطره عمرِ منی. 🩷      

ملوکو تصور کردم با ابروی پیوندی و چادر موی پفی 🤣🤣

اره دقیقا یه چشمم بیرون بود از چادر باز لعنتی منو میبردن. و میاوردن اصلل نزاشتن یه باد ب کلم بخوره

اخه شیفت نی نی سایت داشتی طفلی همش امروز رو دوش تو بود 😐😂 وقت نکردی بیا عرقتو پاک کنم 😁😂🤣

😂😂😂😂زهرمار 

مثلا میام سرکار همش اینجام 😂😂😂

𝐇.𝐒💍👰                                                                               تو موندگارترین خاطره عمرِ منی. 🩷