2777
2789
عنوان

ّبهههههترین نوار بهداشتی ایرااان

219 بازدید | 22 پست

از مای لیدی نازک بهتر نداریم به نظرم

این ماه رفتم فروشگاه مای لیدی نداشت مجبور شدم چندتا برند دیگه بردارم یعنی افتضاااااح بودن

چسباشون ضعیفه لایه روییش جدامیشه پاهام عرق سوز شد حساسیت داد خیلی بد بودن خیلییی

شما از چه برندی راضی هستین؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عههه چرا؟شاید حساسیت دارید بهش

اصلا نمیتونم باهاش کنار بیام حساسیت ک ب هرچی جز تافته حساسیت شدید دارم

ماهی ها گریه شان دیده نمی‌شود . . . ! گرگها خوابیدنشان ، عقابها سقوطشان و انسان ها درونشان . . .👌🏻
خوشبحاااالتون من حس خیلی بدی میگیرم از کاپ ولی خب همه تعریف میکنن

اره اوایلش واقعا سخته ولی به مرور عادت میشه همین که مشکلات نواربهداشتی مثل بیرون زدگی و کثیفی رو نداره عالیه واقعا

اگه مشبک استفاده میکنید فرقی نداره هر مارکی بگیرید حساسیت و عفونت و خارش میاره اصلا خوب نیست مشبک 

من الان چند ساله فقط پنبه ای استفاده میکنم راحت شدم از همه ی این چیزا

اره اوایلش واقعا سخته ولی به مرور عادت میشه همین که مشکلات نواربهداشتی مثل بیرون زدگی و کثیفی رو ندا ...

کاپ ت چه سایزیه.داروخانه به من بزرگ داد خیلی بزرگه لعنتی

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
کاپ ت چه سایزیه.داروخانه به من بزرگ داد خیلی بزرگه لعنتی

سه تا سایز داره و فکر کنم دوتا برند که یکیشون منعطف‌تره برای من نرماله

آره بزرگ‌تر و کوچیکتر باشه باعث اذیته یه پست بود توی اینستا الان برات میفرستم که کدوم سایز مناسبه برای هرشخص