2777
2789

یه چیز خیلی جالب بود برام  آیه ۱۸ سوره مجادله:

کسایی که توی دنیا قسم دروغ میخورند و مردم باور میکنن 

در روز قیامت که همه به فرمان خدا از خاک برمی‌انگیزند آنها برای خدا هم قسم دروغ میخورند و گمان میکنند که خداوند هم باور میکند ....

واقعا عجیب بود برام

یعنی آدمی که اینجا برای فریب مردم امام حسین و خدا و ... رو انقدر شدید قسم میخوره حتی در برابر خدا هم دست ازین کارش برنمیداره... جلل خالق😕

#خلیج فارس تا همیشه🇮🇷 من از اون دسته آدم هایی هستم که نه مذهبیا قبولش دارن نه غیر مذهبیا ولی سعی میکنم پایبند به دینم باشم❤️لطفا اگر طرز فکر متفاوتی با من دارید بدون حرف اضافه از پیامم رد شید نیازی به تمسخر یا اثبات دیدگاه شما ندارم و معمولا حوصله جواب دادن ندارم ولی تاجایی که بحث رو فرسایشی نبینم و حوصله داشته باشم جواب میدم✌️اگه جایی از دستم دلخور شدی لطفا بهم بگو شاید مقصر بودم و لازمه ازت عذرخواهی کنم♥️تا اینجا که اومدی برای حل مشکلات زندگیم یه صلوات میفرستی😘💚وقتی درخواست صلوات لایک میکنم براتون صلوات فرستادم و التماس دعا دارم💚 اگه سوال شرعی یا دینی داشتی پاسخگویی شرعی حرم امام رضا رو بگیر۳۲۰۲۰ـ۰۵۱💚 درخواست دوستی نمیپذیرم اگر مورد خاصی بود توی تاپیک هام بگید با هماهنگی درخواست بدید

اینجاست که اعضای بدن به حرف میان🙂

نماز ستون و اساس دین است. امام باقر (ع) به نقل از رسول خدا (ص) می­فرماید: «بین مسلمان و كافر فاصله‏اى نیست، مگر این كه مسلمان نماز واجب را عمدا ترك كند یا آن را بى ‏اهمیت بداند و نخواند.»من دعا کردن برای بقیه رو خیلی دوست دارم😍هرموقع خواستی بهم بگو برات دعا میکنم💚                     بعضی آدما اینقد فقیرن که از دار دنیا فقط یه مشت پول دارن!!!! 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من بخاطر  حفظ زندگیم مجبور به قسم دروغ شدم 

بلافاصله امام حسین طلبید انقد گریه کردم حرمش که نگو 

میدونم اون دنیا گیرم اما بخاطر زندگیم نمیخواستم از هم بپاشه 

اخه هر چی بود گذشته ام بود و توبه کرده بودم😭

اکانت دست دو رفیق ممنون میشم برا ارامشم صلوات بفرستی دوستان نینی سایتی  سرحرفم با اوناییه که کافیه یه تاپیک بزنی میان میگن خوشبحالت سطح دغدغتو ، یاچه فکرایی میکنی. گلم اینجا نینی سایته بدبخت خونه که نیست بزار راحت باشیم لدفا...اعتراف میکنم کاربری دیگری دارم😁

اره منم دیدم، گفته بود سهوی و از روی عادت مشکل نداره ولی برای قسم دروغی که از پایه و اساس غلطه تاوان سنگینی هست، شکستن قسم هم بود

تا به حال توی بیداری خوابیدید؟ این حالی بود که برای سال ها داشتم، حالا که بیدار شدم ویرانه نه ولی پوچی بزرگی در مرکز زندگیم میبینم، اما بازم این پوچی چیزی از خوشحالیم کم نمیکنه، چون بلآخره من بیدارم✨

😓وا اصفا 

#خلیج فارس تا همیشه🇮🇷 من از اون دسته آدم هایی هستم که نه مذهبیا قبولش دارن نه غیر مذهبیا ولی سعی میکنم پایبند به دینم باشم❤️لطفا اگر طرز فکر متفاوتی با من دارید بدون حرف اضافه از پیامم رد شید نیازی به تمسخر یا اثبات دیدگاه شما ندارم و معمولا حوصله جواب دادن ندارم ولی تاجایی که بحث رو فرسایشی نبینم و حوصله داشته باشم جواب میدم✌️اگه جایی از دستم دلخور شدی لطفا بهم بگو شاید مقصر بودم و لازمه ازت عذرخواهی کنم♥️تا اینجا که اومدی برای حل مشکلات زندگیم یه صلوات میفرستی😘💚وقتی درخواست صلوات لایک میکنم براتون صلوات فرستادم و التماس دعا دارم💚 اگه سوال شرعی یا دینی داشتی پاسخگویی شرعی حرم امام رضا رو بگیر۳۲۰۲۰ـ۰۵۱💚 درخواست دوستی نمیپذیرم اگر مورد خاصی بود توی تاپیک هام بگید با هماهنگی درخواست بدید

چه جالب من هم خواستم همینو بگم.

داستان پند آموز: دو دوست به نامهای جعفر میرزا و حشمت خان، با هم قصد سفر کردند. اندکی که از روستا دور شدند، حشمت خان یک درخت را به جعفر میرزا نشان داد و گفت: بیا برویم زیر آن درخت و ناهار بخوریم. جعفر میرزا هم قبول کرد و با هم به زیر آن درخت رفتند و نشستند و ناهار خوردند.

😓وا اصفا

جان؟ 

نماز ستون و اساس دین است. امام باقر (ع) به نقل از رسول خدا (ص) می­فرماید: «بین مسلمان و كافر فاصله‏اى نیست، مگر این كه مسلمان نماز واجب را عمدا ترك كند یا آن را بى ‏اهمیت بداند و نخواند.»من دعا کردن برای بقیه رو خیلی دوست دارم😍هرموقع خواستی بهم بگو برات دعا میکنم💚                     بعضی آدما اینقد فقیرن که از دار دنیا فقط یه مشت پول دارن!!!! 

چه جالب من هم خواستم همینو بگم.

بله خیلی جالب و ترسناکه...

من بخاطر حفظ زندگیم مجبور به قسم دروغ شدم بلافاصله امام حسین طلبید انقد گریه کردم حرمش که نگو میدون ...

یوقتایی برای حفظ آبروی مومن شاید در شرایط خاصی باشه خدا خودش ببخشه چون خدا خودشم روی ابروی بنده حساسه 

ولی توبه کن که خدا توبه پذیره و میبخشه

اره منم دیدم، گفته بود سهوی و از روی عادت مشکل نداره ولی برای قسم دروغی که از پایه و اساس غلطه تاوان ...

من ندیدم درباره سهوی و عمدی بودنش چیزی بگن. توی همین سوره بوده ؟ لطفا دقیقتر بگید

من بخاطر حفظ زندگیم مجبور به قسم دروغ شدم بلافاصله امام حسین طلبید انقد گریه کردم حرمش که نگو میدون ...

به کی قسم خوردی عزیزم؟ من زیاد وارد نیستم ولی ای کاش به خدا بوده باشه، اگر انقدر مهم بوده که مجبور شدی شاید خدا بگذره، همیشه شنیدم خدای ما راحت میبخشه مخصوصا حق خودش رو، خدارو شکر بخاطر بزرگیش، ولی حتما یه پرسش و جو کنید تا اروم بشین شاید از استثناها در نظر گرفته شه

تا به حال توی بیداری خوابیدید؟ این حالی بود که برای سال ها داشتم، حالا که بیدار شدم ویرانه نه ولی پوچی بزرگی در مرکز زندگیم میبینم، اما بازم این پوچی چیزی از خوشحالیم کم نمیکنه، چون بلآخره من بیدارم✨
جان؟

صد افسوس و حیف

یوقتایی برای حفظ آبروی مومن شاید در شرایط خاصی باشه خدا خودش ببخشه چون خدا خودشم روی ابروی بنده حساس ...

من تو مجردیم اشتباه کردم و با یه پسر دوست شدم 

اون خیانت کرد و رفت منم ازدواج کردم 

شوهرم گفت اگه با کسی بوده باشی طلاقت میدم باید قسم بخوری  منم مجبور شدم 😭 خیلی حالم بده بعضی وقتا خیلی  بابتش  گریه میکنم 

اکانت دست دو رفیق ممنون میشم برا ارامشم صلوات بفرستی دوستان نینی سایتی  سرحرفم با اوناییه که کافیه یه تاپیک بزنی میان میگن خوشبحالت سطح دغدغتو ، یاچه فکرایی میکنی. گلم اینجا نینی سایته بدبخت خونه که نیست بزار راحت باشیم لدفا...اعتراف میکنم کاربری دیگری دارم😁