2777
2789
عنوان

کسانی که به دروغ قسم میخورند در قرآن ❗❗❗

| مشاهده متن کامل بحث + 223 بازدید | 28 پست
به کی قسم خوردی عزیزم؟ من زیاد وارد نیستم ولی ای کاش به خدا بوده باشه، اگر انقدر مهم بوده که مجبور ش ...

توضیح دادم به اسی میتونید متنو بخونید 

اکانت دست دو رفیق ممنون میشم برا ارامشم صلوات بفرستی دوستان نینی سایتی  سرحرفم با اوناییه که کافیه یه تاپیک بزنی میان میگن خوشبحالت سطح دغدغتو ، یاچه فکرایی میکنی. گلم اینجا نینی سایته بدبخت خونه که نیست بزار راحت باشیم لدفا...اعتراف میکنم کاربری دیگری دارم😁

یوقتایی برای حفظ آبروی مومن شاید در شرایط خاصی باشه خدا خودش ببخشه چون خدا خودشم روی ابروی بنده حساس ...

آره. من هم شنیدم. خدا گفته اگه آبروی کسی در خطره یا جون کسی در خطره یا امکان دشمنی و قهر باشه، دروغ گفتن اشکال نداره. ولی بعدش استغفار کنی، بهتره.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به کی قسم خوردی عزیزم؟ من زیاد وارد نیستم ولی ای کاش به خدا بوده باشه، اگر انقدر مهم بوده که مجبور ش ...

به هر بزرگواری که فکرشو کنی 😭

بعدش که شوهرم رفت بیرون زدم زیر گریه 

همیشه وقتی یادم میوفته حالم بد میشه 

اکانت دست دو رفیق ممنون میشم برا ارامشم صلوات بفرستی دوستان نینی سایتی  سرحرفم با اوناییه که کافیه یه تاپیک بزنی میان میگن خوشبحالت سطح دغدغتو ، یاچه فکرایی میکنی. گلم اینجا نینی سایته بدبخت خونه که نیست بزار راحت باشیم لدفا...اعتراف میکنم کاربری دیگری دارم😁

من تو مجردیم اشتباه کردم و با یه پسر دوست شدم اون خیانت کرد و رفت منم ازدواج کردم شوهرم گفت اگه با ک ...

خب عزیزم انقدر بابت این موضوع خودتو عذاب نده شرایط شما تاجایی که من اطلاع دارم ویژه و برای خفظ زندگی و آبرو بوده و ایرادی نداشته. بازم میخوای دلتو آروم کنی یه شماره بهت میدم زنگ بزن شرایط رو بگو دقیق بپرس ببین بهت چی میگن توی امضام گذاشتم شماره برای حرم امام رضاست

ولی تاجایی که من اطلاع دارم میدونم گناه قسم شما اندازه قسم دروغ و بیخودی نیست که بی دلیل گفته میشه

#خلیج فارس تا همیشه🇮🇷 من از اون دسته آدم هایی هستم که نه مذهبیا قبولش دارن نه غیر مذهبیا ولی سعی میکنم پایبند به دینم باشم❤️لطفا اگر طرز فکر متفاوتی با من دارید بدون حرف اضافه از پیامم رد شید نیازی به تمسخر یا اثبات دیدگاه شما ندارم و معمولا حوصله جواب دادن ندارم ولی تاجایی که بحث رو فرسایشی نبینم و حوصله داشته باشم جواب میدم✌️اگه جایی از دستم دلخور شدی لطفا بهم بگو شاید مقصر بودم و لازمه ازت عذرخواهی کنم♥️تا اینجا که اومدی برای حل مشکلات زندگیم یه صلوات میفرستی😘💚وقتی درخواست صلوات لایک میکنم براتون صلوات فرستادم و التماس دعا دارم💚 اگه سوال شرعی یا دینی داشتی پاسخگویی شرعی حرم امام رضا رو بگیر۳۲۰۲۰ـ۰۵۱💚 درخواست دوستی نمیپذیرم اگر مورد خاصی بود توی تاپیک هام بگید با هماهنگی درخواست بدید

خب عزیزم انقدر بابت این موضوع خودتو عذاب نده شرایط شما تاجایی که من اطلاع دارم ویژه و برای خفظ زندگی ...

خیلی ممنونم حتما زنگ میزنم 

یه سوال بپرسم؟ 

اون دنیا شوهرم میفهمه؟  

من ندیدم درباره سهوی و عمدی بودنش چیزی بگن. توی همین سوره بوده ؟ لطفا دقیقتر بگید

نه اصلا اسم سوره یادم نیست، امسال برام سال سختی بود هر وقت استرس داشتم یه تیکه از قرآن رو شانسی باز میکردم میخوندم، اینی که گفتم ترکیب دوتا بخش از قرآن بود که خوندم، تیکه ی دومش برای قسم شکسته شده همون جایی هست که آخر ایه و اگر نمیتونید هیچ کدوم از این کارها رو انجام بدید سه روز روزه بگیرید، اینم ماله همون سوره بود ایه قبلش ، این چیزی که شما گفتید هم دیدم ، هیییی ، چیزی که زیاد شده قسم دروغه الان، بعضیا کم که میارن دست به همچین کارایی میزنن

تا اطلاع ثانوی این کاربری امنیت ندارد😑میپرسید چرا؟ چون خواهرم نام کاربریمو پیدا کرد😐بله، اینجا هم به فنا رفت

خیلی ممنونم حتما زنگ میزنم یه سوال بپرسم؟ اون دنیا شوهرم میفهمه؟

نمیدونم والا از عالم غیب خدا آگاهه

حساب و کتاب خدا خیلی پیچیدست از درک ما خارجه ما فقط در حد چیز هایی که در قرآن آمده و حضرت رسول و معصومان گفتن میدونیم

ولی به اینکه شوهرت میفهمه یا نه فکر نکن

ادم باید پیش خدا آبرو داشته باشه نه بنده خدا

میگن تو قیامت که پرده از چهره هرکسی برداشته میشه اونقدر وضعیت اسف‌باره که حتی مادر بچه خودشو نمیشناسه

خودتو خدارو دریاب

بیخیال بنده خدا

#خلیج فارس تا همیشه🇮🇷 من از اون دسته آدم هایی هستم که نه مذهبیا قبولش دارن نه غیر مذهبیا ولی سعی میکنم پایبند به دینم باشم❤️لطفا اگر طرز فکر متفاوتی با من دارید بدون حرف اضافه از پیامم رد شید نیازی به تمسخر یا اثبات دیدگاه شما ندارم و معمولا حوصله جواب دادن ندارم ولی تاجایی که بحث رو فرسایشی نبینم و حوصله داشته باشم جواب میدم✌️اگه جایی از دستم دلخور شدی لطفا بهم بگو شاید مقصر بودم و لازمه ازت عذرخواهی کنم♥️تا اینجا که اومدی برای حل مشکلات زندگیم یه صلوات میفرستی😘💚وقتی درخواست صلوات لایک میکنم براتون صلوات فرستادم و التماس دعا دارم💚 اگه سوال شرعی یا دینی داشتی پاسخگویی شرعی حرم امام رضا رو بگیر۳۲۰۲۰ـ۰۵۱💚 درخواست دوستی نمیپذیرم اگر مورد خاصی بود توی تاپیک هام بگید با هماهنگی درخواست بدید

به هر بزرگواری که فکرشو کنی 😭بعدش که شوهرم رفت بیرون زدم زیر گریه همیشه وقتی یادم میوفته حالم بد می ...

ای وای، خدا نگهدارت باشه عزیزم، من نمیدونم چی بگم که حس بهتری داشته باشی ولی امید وارم گذر زمان دردت رو آروم کنه و راه درستی پیش روت باز بشه

تا اطلاع ثانوی این کاربری امنیت ندارد😑میپرسید چرا؟ چون خواهرم نام کاربریمو پیدا کرد😐بله، اینجا هم به فنا رفت

خیلی ممنونم حتما زنگ میزنم یه سوال بپرسم؟ اون دنیا شوهرم میفهمه؟

توی همین دنیا به خاطر دوستیت با اون پسره و دروغی که به شوهرت گفتی، توبه کن. خدا توبه پذیره و بخشنده. وقتی توبه کنی، خدا نمیاد توی اون دنیا آبروتو ببره و بگه فلانی این کار رو کرده و بعدش توبه کرده. وقتی از ته دل توبه کنی، دیگه این گناه از پرونده اعمالت پاک میشه. خدا خیلی روی آبروی بنده هاش حساسه و نمیاد آبروی کسی رو ببره.

نه اصلا اسم سوره یادم نیست، امسال برام سال سختی بود هر وقت استرس داشتم یه تیکه از قرآن رو شانسی باز ...

همین سوره مجادله است اون بخش هم که گفته اگر نمیتونید تینکار را انجام بدید سه روز روزه بگیرید راجع به قسم خوردن نیست و بخش اول سوره است و موضوع چیز دیگریست

برداشتتون اشتباه بوده عزیزم هیچ کجای سوره نگفته قسمی که سهوی باشه ایراد نداره ای کاش اونطور بود واقعا منم برای قسم های سهوی خیلی عذاب وجدان دارم حالم بده😔گناه بزرگیه

برید دوباره بخونید صفحه ۵۴۲ قرآن عثمان طه 

آیه های قسم هم توی صفحه ۵۴۴هستن

توی همین دنیا به خاطر دوستیت با اون پسره و دروغی که به شوهرت گفتی، توبه کن. خدا توبه پذیره و بخشنده. ...

کاملا موافقم

همین سوره مجادله است اون بخش هم که گفته اگر نمیتونید تینکار را انجام بدید سه روز روزه بگیرید راجع به ...

وای، چقدر دقیق میدونید چقدر خوب، مرسی بابت اصلاح اشتباهم❤

وای، چقدر دقیق میدونید چقدر خوب، مرسی بابت اصلاح اشتباهم❤

خواهش میکنم عزیزم ☺️😍❤️❤️