2777
2789

سریع سرما میخورم ، اعصابم خرابه، حوصله ندارم، یعنی یک سال که بچه دارم زندگی نکردم فقط تحمل کردم خیلی حالم بده...

دکترم رفتم ویتامین اینا داده ولی بازم داغونم

آهای زندگی من از تو قووووووووووی ترم 🌿

عزیزم ویتامین بخور و روحیه تو ببر بالا

اللهم عجل الولیک الفرج بحق حضرت زینب (س)                           اللهم صل علی محمد اول محمد وعجل فرجهم💐🌺               اگه مشکلی داشتید و احتیاج ب دردو دل خو شحال میشم با تمام وجود گوش میکنم....سنگ صبور خوبی هستم...اغراق نباشه🤭🤭......تو تاپیکای مذهبی صدام کنید....خوشحال میشم براتون ذکر بگم و دعا بخونم....التماس دعا داشتی بهم بگو 🌷🌷🌷دوست داشتین بگین تک تون کنم تو تاپیک ختم قرانم..هروز ۵۰ ایه میخونیم....🌷

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم ویتامین بخور و روحیه تو ببر بالا

چجوری روحیمو ببرم بالا وقتی دائم بچه غر میزنه ی غذا نمیزاره درست کنم خونم شده اشغال دونی ... تو این وضع روحیم میره بالا ایا

چجوری روحیمو ببرم بالا وقتی دائم بچه غر میزنه ی غذا نمیزاره درست کنم خونم شده اشغال دونی ... تو این ...

حق داری ولی یکم تحمل کن میتونی کنار بیایی میگذره این روزا

اللهم عجل الولیک الفرج بحق حضرت زینب (س)                           اللهم صل علی محمد اول محمد وعجل فرجهم💐🌺               اگه مشکلی داشتید و احتیاج ب دردو دل خو شحال میشم با تمام وجود گوش میکنم....سنگ صبور خوبی هستم...اغراق نباشه🤭🤭......تو تاپیکای مذهبی صدام کنید....خوشحال میشم براتون ذکر بگم و دعا بخونم....التماس دعا داشتی بهم بگو 🌷🌷🌷دوست داشتین بگین تک تون کنم تو تاپیک ختم قرانم..هروز ۵۰ ایه میخونیم....🌷

منم همینطور بود به اضافه دندون درد استخون درد  ب خاطر بیماریم کرتون تزریق کرده بودم داغون بودم

۱۰ماهگی از شبر گرفتمش

الان ۱ماهه دارم همه مدل قرصی میخورم و ب خودم میرسم

غذا خوب نمیخوره

شیر خودتو قطع کن ،اما شیر خشک ،شیر پاستوریزه اینا رو جایگزین کن مخصوصا شیر بادوم‌

گرسنش بشه مجبوره غذا هم بخوره

اون بیشتر از غذا به یه مادر پر انرژی احتیاج داره ،به خودت برس 

افسردگی بعد از زایمان

مادر عزیز که تازه زایمان  داشتید اگر می‌خواهید دچار افسردگی بعد زایمان نشوید به دقت از لحظات اول مراقب تغذیه وسایر کارهاتون باشید.

از جسم شما نوزادی متولد شده.

پس بدن شما خیلی نیاز به مواد مغذی دارد.

غذا های  مرسوم جامعه مثل ماکارونی پلو خورشها کشک بادمجون عدسی فست فودها جوجه  کباب  گوشت گوساله  پنیر کشک  دوغ   مداومت شیر تخم مرغ ترشی کیکها  و کلوچه شیرینی قنادی نون سفید خوراکی‌های سوپری قند شکر  و هر چیزی قند شکر دارد، کنسروها پیتزا  سرخ کردنی ها  کوکو ها  روغن‌های کارخونه‌ای نوشابه های و نوشیدنی های خارج منزل، و ... نخورید.

تا یکسال تغذیتون باید خاص خاص باشه

غذاتون رو از خانواده جدا کنید

مخصوصا مادری که  مسئولیت شیر دهی دارد

استفاده از تغذیه سالم در خوراک هر روز افراد کم خون یا بیجون 👇

مصرف بادام و سایر مغزها

عصاره استخوان در غذاها

روغن های طبیعی مثل زیتون روغن زرد محلی  در غذا

استفاده از نان‌های تازه سبوس‌دار

استفاده از بلغور گندم در تغذیه جهت کم خونی

گوشتهای زود هضم مثل بوقلمون بلدرچين فیله گوسغندی به صورت کبابی شیره گوشت

سبزیجات تازه برگ سبز

قندها و شیرینی‌های طبیعی  مثل کشمش خرما عسل شیره انگور انجیر

سرشیر محلی کره محلی سنتی در صبحانه

غذاهای قوت بخش هر روز

ابگوشت

نون تازه سبوس دار و خورش‌ها تهیه شده با عصاره گوشت و استخوان و  روغن‌های طبیعی.

حلیم با روغن زرد عسل عصاره گوشت استخوان

فسنجون

قیمه

گوشت قلقلی

شیربرنج با بادام فراوان

استفاده از آب نخود در غذاها

پیاده روی مرتب و نرمش اروم

نشستن در طبیعت

لباس زیبا

بوییدن عطر

آرایش

کم کردن فشارها

فاصله گرفتن از گوشی و فضای مجازی

تن آرامی

رو داشته باشید

اگر روحی و جسمی به خودتون نرسید سالها افسردگی رو یدک خواهید کشید

منم همینطور بود به اضافه دندون درد استخون درد ب خاطر بیماریم کرتون تزریق کرده بودم داغون بودم۱۰ماهگ ...

خوب شدی الان؟