2777
2789
عنوان

شوهرم دوستم نداره

| مشاهده متن کامل بحث + 890 بازدید | 47 پست

همین برای من پیش اومده البته خیلی شدیدتر 

یعنی طی ده سالی که زندگی کردم همیشه کوتاه اومدم،یک بار هم صدامو بالا نبردم و عوضش هروقت عصبانی شد و توهین و تحقیر کرد هیچی نگفتم و در خفا گریه میکردم،خیییییبلی باهاش حرف زدم که بهم توجه کن،زن به توجه نیاز داره،نه پول ازت می‌خوام نه هیچی فقط بهم محبت کن ولی ندونستم وقتی خانوادش اینقدر بی محبتن اینم پسر همون خانوادس،هرچی تلاش کردم به بن بست رسیدم،در اوج ناراحتیم بهش میگفتم تو الان با یه لبخند میتونی دنیای منو عوض کنی ولی همونم دریغ میکرد 

الان حس میکنم دیگه هیچ اصراری ندارم که زندگیمون بامحبت باشه،برام مهم نیست وقتی ازش دورم بهم زنگ نزنه،هیچی برام مهم نیست دیگه وقتی آخرین بار دید دارم تو غصه و ناراحتی خفه میشم بازم گفت من گرفتارم،میخوای کنارم باشی یا که آواری باشی که مواظب باشم نخوره تو سرم

فقط 24 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤
بابا فایده نداره سازش به درد نمیخوره به خدا مگه چقدر عمر داریم که بسوزونیمش با اینکارا

درسته

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زندگی رو یکنواخت کردی احتمالا خسته شده.‌ مدل آرایش و تیپت و تو خونه عوض کن.‌ برنامه تفریحی بزار . یا با کسی یا تور یا گاها خودتون دو تایی. کم کم تنوع ایجاد کن. ازش طلا بخواه . برای آینده ت. کم کم به خودت برس . احترامت پیشش بالا میره 

فقط کسایی ک سریع میگن طلاق 

چجوری میخوایید بچه بزرگ کنید چجوری میخوایید وارد جامعه اش کنید ب جای این راهکار قوی بودن رو یاد بگیرید و آموزش بدید 

آمار طلاق بالاعه چون این افکارتونه 

هیچ زوجی تفاهم نداره تفاهم هارو باید ساخت با سیاست با رفتار خوب با غر نزدن با اینکه بدونی کجا حرف بزنی کجا نزنی 

فقط کسایی ک سریع میگن طلاق چجوری میخوایید بچه بزرگ کنید چجوری میخوایید وارد جامعه اش کنید ب جای این ...

با ادمی که دوستت نداره سازش به درد نمیخوره با آدم خودشیفته سازش به درد نمیخوره با ادمی که تلاشی برای بهتر شدن زندگی نمیکنه سازش به درد نمیخوره اینو به تجربه میگم

با ادمی که دوستت نداره سازش به درد نمیخوره با آدم خودشیفته سازش به درد نمیخوره با ادمی که تلاشی برای ...

اینارو باید تو دوران نامزدی بفهمید 

ن اینکه یه هفته بعد از خواستگاری محرمیت بخونن و پای مسائل جنسی بیاد وسط و شناخت بقیه چیزا کنار گذاشته بشه 

فقط کسایی ک سریع میگن طلاق چجوری میخوایید بچه بزرگ کنید چجوری میخوایید وارد جامعه اش کنید ب جای این ...

من واقعا به طلاق نمیخوام فکر کنم چون خانواده خودمم زیاد حمایتم نمیکنن 

من هیچوقت نشده غر بزنم یا کم بزارم همیشه خودم رفتم سمتش باهاش حرف زدم که دل خودم خوش باشه ولی بعصی وقتا آدم صبرش لبریز میشه

من واقعا به طلاق نمیخوام فکر کنم چون خانواده خودمم زیاد حمایتم نمیکنن من هیچوقت نشده غر بزنم یا کم ب ...

اونم میدونه تو هیچ حامی نداری اینکارو میکنه برو سرکار مستقل شو خودت زندگی خودتو بساز 

کاملا درسته حرفاتون الان تقی به توقی میخوره اولین گزینه روی میز طلاقه😕

از این طلاق بگیر از اون طلاق بگیر پس کی زندگی کنیم

میشه به منم سیاست یاد بدین احساس میکنم خیلی ساده ام

🌄🌤خورشید روزی برای همه به یک اندازه طلوع خواهد کرد🌤🌄 شاید ما آن روز را نبینیم!🪷اما زندگی چیزی جز امیدواری نیست...🪷

با ادمی که دوستت نداره سازش به درد نمیخوره با آدم خودشیفته سازش به درد نمیخوره با ادمی که تلاشی برای ...

بعد اینو تو ۳سال اول زندگی که اوج بحران واختلاف زن وشوهره شما ازکجا فهمیدی؟به هربهانه ای مگه طلاق میگیرن؟شما چندسالتونه؟از وضعیت جامعه خبر دارید؟همون اول که پا میزاری تو دادگاه برای درخواست طلاق از وکیل گرفته تا رانتده تاکسی که اطراف دادگاهه از صاحب کارت تا فامیلای هرزه وکثیف همه کمبن کردن بهت چشم دارن این اتفاقات برای یکی از دوستان خیلی نردیکم که مثل خواهرمه پیش اومد،میگفت وقتی وارد این جامعه شدم فهمیدم چقدر ادما کثیف شدن چقد شرایط بده

خب دلیل اولش اینه که واکنش خودتون باعث شده شوهرتون این بی اعتنایی هاش برا خودش طبیعی بشه و بشه یه رف ...

دنبال دلیل نرو اصلاااا فقط راهی پیدا کن مستقل بشی بعدم بگو میخوام ازت جدا شم به خاطر رفتارات اونوقت واکنششو ببین