2777
2789

گفتی هندونه

هندونه با سودای لیمویی و آب لیموی تازه و چند برگ نعنا رو میکس کنی خیلی خوب میشه طعمش

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ضمن عرض تشکر مجدد از رقص قشنگ و از ته دلت بابت ترکیبی هم که گفتی مرسی خفن به نظر میاد

واااای🥰اکلیلی شدم که🥰🎀💃

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

من عاشق ترکیب قرمه سبزی با بادمجون و گوجه سرخ شده ام

الان ک گفتم دهنم آب افتاد

البته اصولش اینجوری نیستا، یه غذای شمالیه

ولی اینطوری هم خوشمزه ست تازه میشه لوبیا هم نریزی

قرمه سبزی بدون لوبیا، با بادمجون و گوجه

حس میکنم مدتیه خیلی مهربون شدی😄چشم بد ازت دور

قبلا نبودم؟😁

گوجه و کتلت که مرسومه.

آلبالو رو نمک بزنی بذاری فریزر

انگور رو شکر و گلاب بزنی بذاری فریزر

بلال رو بپزی و با چاقو ببری و سفیده تخم مرغ رو ریز کنی و کشک رو به عنوان سس بریزی روش

پنیر و نیمرو (پنیر دبیج)

سوسیس رو سیخ بکشی و روی گاز کباب کنی و دیگه روغن به کار نبری

نون ساندویچی بخری و گوجه و خیار و هویج و خیارشور رو بذاری ساندویچ کنی (ساندویچی سبزیجات)

کوکوی هویج (یدونه تخم مرغ با دوتا هویج رنده شده)

کوکوی مرغ

املت اشپل ( تخم مرغ با اشپل ماهی)

دل و روده ماهی با پلو (تو شمال میگن دیبیجا)

توی شیرموز قهوه فوری بریزی

توی نوشابه قهوه فوری بریزی (کوک اسپرسو) و فاتحه معده رو بخونی

آفاگاتو (قهوه با بستنی وانیلی)

سان شاین (ژله با بستنی)

نون خلفه درست کنی با تخم اردک بخوری 

رشته خوشکار درست کنی توش به جای شکر سیب بذاری

توی قهوه دارچین بریزی

توی کالباس سس کچاپ بریزی و خود کالباس رو لوله کنی و خالی بخوری

بستنی کیم رو با نون بخوری (یه گاز بستنی و یه گاز نون)

توی چایی شیرین بربری رو تیلت کنی و یه قاشق اون رو بخوری و فسقلی پنیر بذاری دهنت

بازم بگم یا بسه؟

ممکنه تلاش زیاد به موفقیت ختم نشه ؛ اما صددرصد به پشیمانی و حسرت ختم نمیشه