گوجه و کتلت که مرسومه.
آلبالو رو نمک بزنی بذاری فریزر
انگور رو شکر و گلاب بزنی بذاری فریزر
بلال رو بپزی و با چاقو ببری و سفیده تخم مرغ رو ریز کنی و کشک رو به عنوان سس بریزی روش
پنیر و نیمرو (پنیر دبیج)
سوسیس رو سیخ بکشی و روی گاز کباب کنی و دیگه روغن به کار نبری
نون ساندویچی بخری و گوجه و خیار و هویج و خیارشور رو بذاری ساندویچ کنی (ساندویچی سبزیجات)
کوکوی هویج (یدونه تخم مرغ با دوتا هویج رنده شده)
کوکوی مرغ
املت اشپل ( تخم مرغ با اشپل ماهی)
دل و روده ماهی با پلو (تو شمال میگن دیبیجا)
توی شیرموز قهوه فوری بریزی
توی نوشابه قهوه فوری بریزی (کوک اسپرسو) و فاتحه معده رو بخونی
آفاگاتو (قهوه با بستنی وانیلی)
سان شاین (ژله با بستنی)
نون خلفه درست کنی با تخم اردک بخوری
رشته خوشکار درست کنی توش به جای شکر سیب بذاری
توی قهوه دارچین بریزی
توی کالباس سس کچاپ بریزی و خود کالباس رو لوله کنی و خالی بخوری
بستنی کیم رو با نون بخوری (یه گاز بستنی و یه گاز نون)
توی چایی شیرین بربری رو تیلت کنی و یه قاشق اون رو بخوری و فسقلی پنیر بذاری دهنت
بازم بگم یا بسه؟