2777
2789
عنوان

شوهرم دو روزه قهر کرده رفته

630 بازدید | 33 پست

گوشیشم جواب نمیده

بچه ها من همش زندانیم تو خونه صبح تا شب خونم نمیزاره جایی برم، نمیزاره سر کار برم، نمیزاره درس بخونم، کلا شکاک و بد دله و خسیس

کلیکسیونیه برا خودش اگه چشمم نزنیم

الانم تو سن 44 سالگی میخاد بره دانشگاه بدون اینکه  به من بگه رفته ثبت نامشو انجام داده

خب این مرد معلومه به فکری تو سرشه؟؟ 

منم گفتم بهش طلاقم بده هر کدوممون بریم پی زندگی خودمون، دیروز دو بار بهم زنگ زد من جوابشو ندادم خیلی ازش بدم میومد، امروز دل لعنتیم دوباره نگرانش شد، هر چی زنگ میزنم جواب نمیده

حداقل تکلیفمو روشن کنه من بفهمم اگه میخاد طلاقم بده از فردا برم سر یه کاری هبچ پولیم براک نذاشته

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چرا منتظری اون اقدام کنه با این چیزهایی نوشتی میدونی که باید به فکر خودت باشی

مامانم به شدت پشتتشه، مامانم مریضه، جیغ جیغوهه، الانم پیشمه نمیزاره هیچ غلطی کنم

منم میگم شوهرت یه چیزیش میشه ولی تو می‌تونستی با چرب زبونی از کارش سر در بیاری یا شرط بزاری ک تو رو ...

من خیلی بی اعصابم سریع  اتیش میگیرم، خودم بهش گفتم پاتو دیگه تو خونه نذار دیگه نمیخامت

کاش شوهرمنم قهرمیکرد اصلا نمیومد

من دلم میخاد تکلیفمو روشن کنه میدونم الان یه هفته نمیاد بعد سرو کلش پیدا میشه، اگه قطعی میخاست بره مدارکشو نمیذاشتو بره، حداقل بیاد تکلیفمو روشن کنه تا جونم برم پی زندگیم