2821
2789

اولی 

دومی اسمش بلانسبت شما هرزگیه

کاشت‌ِناخن‌های‌ِمصنوعی‌ ،نشانه‌زیبایی‌ و جمال  ‌نیستند...بلکه ‌آنها از عدم طهارت‌ وعدم‌نظافتِ‌ صاحبشان‌خبرمی‌دهند🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸حجاب، به معنای احترام به خود است ، حجاب پوشش انسانیت و برهنگی نماد حیوانات است ،حجاب موجب عزت و احترام بیشتر به زن در جامعه می شود 

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

هردو😂 شوهر خوب و پولدار و پایه

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

ولی هم پول بیشتری ادم گیرش میاد هم با ادمای جالبی اشنا میشی هم بیشتر خوش میگذره اشکو اینام در نمیاد

هم ممکنه شکست عشقی بخوری 

هم ممکنه ایدز و اچ پی وی بگیری 

هم ممکنه موقع عرق خوری کنترلتو از دست بدی 

بلایی سرت بیارن 

کاشت‌ِناخن‌های‌ِمصنوعی‌ ،نشانه‌زیبایی‌ و جمال  ‌نیستند...بلکه ‌آنها از عدم طهارت‌ وعدم‌نظافتِ‌ صاحبشان‌خبرمی‌دهند🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸حجاب، به معنای احترام به خود است ، حجاب پوشش انسانیت و برهنگی نماد حیوانات است ،حجاب موجب عزت و احترام بیشتر به زن در جامعه می شود 

هم ممکنه شکست عشقی بخوری هم ممکنه ایدز و اچ پی وی بگیری هم ممکنه موقع عرق خوری کنترلتو از دست بدی بل ...

چقدر میبینیم تو همین سایت خانما از جونشون برا شوهراشون گذاشتن و خیانت کردن مردا اخر

چقدر میبینیم تو همین سایت خانما از جونشون برا شوهراشون گذاشتن و خیانت کردن مردا اخر

این حرفت مثل این می مونه که بگیم 

چون ممکنه تو رانندگی تصادف کنیم 

پس همین الان بریم خودکشی کنیم 

و اصلا رانندگی نکنیم 

شهاب حسینی و شوهر بهاره رهنما و مردای خیلی زیادی هستن که تو پیری زنشون و طلاق دادن دختر جوون گرفتن ... گلزار هم با دختر جوون ۲۰ سال کوچیکتر از خودش ازدواج کرده 

واقعا خیلی از مردا تعریف درستی از ازدواج ندارن 

اونا س...ک...س میخوان رن خودشون و بعد از از دوسه تا بچه اوردن و فداکاری با یه دختر جوون مقایسه میکنن

2825
2823
2791
2779
2792