2777
2789
عنوان

چطوری مادرشوهرمو بشونم سرجاش

| مشاهده متن کامل بحث + 660 بازدید | 34 پست
آره والا دقیقا تو‌منی یا من تو؟😂اسی زیادی حساسیت نشون میده

نمیدونم والا مشکل خیلی از ما عروس هاس همگیمون دسته جمعی در عذابیم .....من واقعا گاهی از زن بودن و بدجنس بودن خجالت میکشم میگم حالا من که بچه دار نمیشم ولی واقعا اگه بچه داشتم و میخواستم بدجنس باشم واقعا چه در انتظارم بود خدا میدونه ....یه لطفه خداکرده بچه نداشته باشم که حداقل فوش و نفرین کمتری پشت سرم باشه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بار اول ک مهمون دعوت کردم بهشون نگفتم یک دعوایی راه انداخت ک نگووووووو کل خیابون فهمید منم شوهرمو دع ...

خوب کاری کردی توهم بیشتر مهمون دعوت کن تا فیاخلدونش بسوزه😂😂

یه دیالوگی بود تو سریال زخم کاری که میگفت:«بعضی چیزا آخرش شاید خوب نباشه، ولی قشنگه»؛و چه آدمایی که میدونستیم رابطه با اونا، آخرش خوب نیست، ولی حفظشون کردیم چون روز و شبمون با اونا قشنگ بود 🙂

وا چرا بره اگ میرفت بد بود

دیگه اون از بد بودن حالیش نیس مثل مادرشوهر من

یه دیالوگی بود تو سریال زخم کاری که میگفت:«بعضی چیزا آخرش شاید خوب نباشه، ولی قشنگه»؛و چه آدمایی که میدونستیم رابطه با اونا، آخرش خوب نیست، ولی حفظشون کردیم چون روز و شبمون با اونا قشنگ بود 🙂

خوب کاری کردی توهم بیشتر مهمون دعوت کن تا فیاخلدونش بسوزه😂😂

خخخخ ارع دیگه همین کارو میکنم اگر بخوای مدام ب این فکر کنی ک مادرشوهر گفت چی چکار کرد ک زندگی برات نمی‌مونه فقط باید بی تفاوت رد بشی و کار خودتو بکنی