2777
2789
عنوان

ازدواج توی بیست سالگی چطوره دوستان❗⁉

| مشاهده متن کامل بحث + 518 بازدید | 58 پست
دقیقا ترسم سرهمینهمادرمن بخاطر من قید درس و کار و زداگر همون موقع ادامه میداد الان معلم و یا حتی باز ...

اگه از ادمت مطمئنی که اقا این هموووونیه که من میخوام 

دو روز دیگه ممکنه دیگه همچین موقعیتی برات پیش نیادو حسرته بمونه 

به نظرم حتما پیش یه مشاور خوب برو 

و قبل عقد حداقل ۶جلسه باهم برید پیش مشاور تا از انتخابتون مطمئن شین 

اگه هدفت کار ودرآمد هست درگیر ازدواج نشو ولی شما انگارتصمیمتو گرفتی صرفا بیخودی تاپیک زدی همه برنامه ...

بهم حق بده نگران باشم و دغدغه  داشته باشم

تنها جایی هم که میشه حرف زد همینجاس

من تصممیمو گرفتم ولی دودلم

دانشجو و پشت کنکوری 👀📚  من ادم انتقاد پذیری هستم اما به این معنا نیست که شما به اسم انتقاد به من توهینن کنی پس ادب خودت رو به شدت رعایت کن دوست من بالاخره می‌رسیم به اونجایی که صائب میگه، آرامش است آخرِ اضطراب‌ها.. 🌱🧡️  اگر کار میکنی اگر مطالعه میکنی اگر ورزش میکنی اگر از خانوادت حمایت میکنی اگر تلاش میکنی به بهترین خودت تبدیل بشی اگر کاری ازت برمیاد و برای بقیه انجام میدی و اگر کسی تاحالا ازت تشکر نکرده! من ازت تشکر میکنم که دنیارو به جای بهتری تبدیل میکنی  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ۲۱ سالگی ازدواج کردم سنتی ، پشیمون نیستم بنظرم‌سن خوبیه درسمم خوندم تا وقتی بچه نیاری اتفاقا خوشم ...

مرسی عزیزم

دانشجو و پشت کنکوری 👀📚  من ادم انتقاد پذیری هستم اما به این معنا نیست که شما به اسم انتقاد به من توهینن کنی پس ادب خودت رو به شدت رعایت کن دوست من بالاخره می‌رسیم به اونجایی که صائب میگه، آرامش است آخرِ اضطراب‌ها.. 🌱🧡️  اگر کار میکنی اگر مطالعه میکنی اگر ورزش میکنی اگر از خانوادت حمایت میکنی اگر تلاش میکنی به بهترین خودت تبدیل بشی اگر کاری ازت برمیاد و برای بقیه انجام میدی و اگر کسی تاحالا ازت تشکر نکرده! من ازت تشکر میکنم که دنیارو به جای بهتری تبدیل میکنی  

ازدواج کردی بچه نیار اگه هدف داری جلوگیری سفت وسخت بکن با بچه به هیچی نمیرسی قطعا مگه که خیلی پولدار ...

اره در رابطه با بچه دارشدن یه چندسال بعد ازدواج شاید تصمیم بگیریم 

وگرنه بچه بیارممم که دیگه هیچ کارییی نمیتونم بکنم

نه ایشون واقعا ادم حمایتگررین

ببین شاید هیچ وقت بهت گیر نده که چرا میری دانشگاه هیچ وقت نگه چرا میری سر کار. تازه تشویقتم بکنه

اما حمایتگری که این نیست. حمایتگری اینه که وقتی سرت شلوغه امتحان داری سرکلاسی یا سر کاری به جات آشپزی کنه خونه تمیز کنه

اینکارارو هم حاضره بکنه؟

حتی اگر سوپرمن هم باشی واسه حفظ این همه مسئولیت بازم به کمک احتیاج داری نمیشه تنهایی به همه چیز رسید.

مثل این می مونه که ساعت نه شب از مهمونی بیای بیرون درصورتی که مهمون های اصلی ساعت۱۲به بعد میان😂

شوخی میکنم من خودمم سن کم ازدواج کردم ولی یه طرف مقابلتم خیلی بستگی داره

فقط 27 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

می گفت : همه چی رو نگو...هر چی بگی ،بیرون میاد میره تو هوا تا یه روزی یه جا سبز شه! چیزی که نمی دونی رو نگو چیزی که نمی خوای بشه رو نگو...چیزی که خوش نیست رو نگو...چیزی که می‌شه بدبختی کسی رو نگو... حرف های خوب بزن، بذار بیان یه جا بشینن سبز بشن💚

زوده

به نظرم اول شاغل شو. یه کم تجربه ات زیاد بشه. یه خورده جامعه رو بشناس سرد و گرم بچش بعد

کیسیا یک زن قهرمان ایرانی بود که در هنگام حمله اعراب مسلمان، در مقابل متجاوزین به میهن جانانه ایستادگی کرد در حالیکه تمام سپاهیانش زنان و کودکان و سالمندان بودن ... در موردش بخونید ❤❤❤

ببین عزیزم خودت باید خودت بسنجی بعضیا تو سی سالگی به بلوغ عقلی و ازدواج نمیرسن بعضیام تو پونزده سالگی میرسن

من 20سالگی ازدواج کردم

چالشهای زیادی پشت سرگذاشتم ولی خداروشکر تونستم از پسشون بربیام البته((باکمک مشاوره)) 

همسرمم خیلی مرد خوبیه

همجا کنارم بود و هوامو داشت

توهم همه چیز بسنج انشالا بهترینا برات رقم بخوره

((خدای بینظر من ازت سپاسگذااارم، ممنونم بابت  روزای خوب و روزای سخت زندگیم چون میدونم هیچ کدوم از کارهای تو بدون دلیل نیست،توو بزرگتر ازهمه ی مشکلات ماهایی😍✨💚)) «اما عزیزِ من، داستانِ تو هنوز تمام نشده.تو خواهی خندید، در جایی که قبلا گریسته بودی🤗🌱.»

اسی کاش ۳سال دیگه صبر کنی✨️

به‌زودی‌به‌هدفم‌میرسم*             "درخودم‌‌‌‌‌‌پیروزی‌رامیبینم‌برای‌همین‌اصرار‌ب‌بازی‌دارم"                         هرکسی‌لازم‌باشد‌میماند؛تقلاچرا؟! '  "پروف‌خودمم"                                        goftino.com/c/EGkmsA                          

دوستان منظورشون چیه ؟؟ یعنی تا ۲۵ سالگی تو همین رابطه بمونه بعد ازدواج کنه اگر شوهر بده هر چی مرد و ...

ما تا الان با کلی بدبختی و شرایط بد و دوبار دورشدن کنارهم موندیم 

واقعا دیگه شرایطشو نداریم غیررسمی و باترس و لرز ادامه بدیم

من خودم گفتم تا اخر بهار پدرم رضایت داد داد نداد این رابطه رو تموم میکنم چون متنفرم از بلاتکیلفی