2777
2789
عنوان

بنظرتون عجیب نیست

55 بازدید | 10 پست

یه پسرخاله دارم فقط درحد سلام علیک باهم ارتباط داریم

اونروز تو خونه خالم همو دیدم بعد اون روز دوبار بهم زنگ زدم هردوبارشم نشنیدم دیگه بعدش زنگم نزدم 

اونروز تو اینستا بهم درخواست داد منم قبول کردم گفتم خب چیز عادیه دیگه

بعدش دیروز بهم پیام داده سلام دخترخاله خوبی

بنظرتون یکم عجیب نیس؟که با آدمی که در حد سلام علیک ارتباط داریم یهویی بهم پیام بده زنگ بزنه؟

چیزی که خیلی باورش دارم اینه که:                              هیچوقت هیچکسُ واقعا نمیشه شناخت 

کم کم میخواد بهت نزدیک بشه شاید دوست داره🫠

نمیدونم والا ولس خب یهویی پیام و زنگ واسم خیلی عجیب بود

چیزی که خیلی باورش دارم اینه که:                              هیچوقت هیچکسُ واقعا نمیشه شناخت 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شاید میخواد بگیرتت

اخه اصلا همچنین رابطه ای فک نکنم داشته باشیم

آخه فقط درحد سلام علیک باهم ارتباط داشتیم نمیدونم چش شده 

تو چی بهش علاقه داری؟

نه والا هرچقدر بهش فک میکنم نمیتونن بهش علاقه ای داشته باشم نمیدونم چرا ولی مثل برادرم میدونمش😂

نه والا هرچقدر بهش فک میکنم نمیتونن بهش علاقه ای داشته باشم نمیدونم چرا ولی مثل برادرم میدونمش😂

بابا اگه مالی هست داداش ماداش و فراموش کن بچسب بهش🤣

برای خود زندگی کنیم نه برای نمایش دادن آن به دیگران

بابا اگه مالی هست داداش ماداش و فراموش کن بچسب بهش🤣

هرکاری میکنن نمیتونن😂😂