2777
2789
عنوان

چطوری تنهایی حال خودم رو خوب کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 430 بازدید | 57 پست
شوهر منم همین شکلی بودو تقریبا الانم هست ولی بهتر شده ، اول هر روز ویتامین دی خوردم تا یکم روحیم خوب ...

آفرین هرچقدر قربون صدقه اش میرم میگه محبت این چیزا نیست 😐 به نظرش یعنی یه زن بشینه ببینه چطوری باید خودش رو فدای خودخواهیا و خواسته های شوهرش بکنه 

هیچ رنجی بالاتر از این نیست که خوشبختی رو نداشته باشید که میتونستید داشته باشید!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شاید باورت نشه من خرج خودم رو میدم. شوهرم تو کار خونه کمک نمی کنه و تازه ایرادم می گیره منم به همین ...

ولش کن اولش یه کم سخته که بخوای بی خیال بشی ولی دو سه ماه که بگذره به نادیده گرفتنش عادت میکنی.دنبال چیزهایی باش که باعث خوشحالی و رضایت خودت هستند

آفرین هرچقدر قربون صدقه اش میرم میگه محبت این چیزا نیست 😐 به نظرش یعنی یه زن بشینه ببینه چطوری باید ...

اشتباهات همینه زیادی لی لی به لالاش میزاری فکر کرده کیه

یه رنگ باشید......فرش از هزار رنگی زیر پاست..........
فیلم ببین کتاب بخون ورزش برو به سر و تیپت برس و ارایش کنو اینکه شوهرت طرف خانوادشه اگر کاری کردن باب ...

به خودشون بگم که های و هوی راه میندازن کلا خانوادگی عادت ندارن کسی ازشون انتقاد کنه وگرنه سریع قهر می کنن. از نظرشون فقط اونا هستن که باید از بقیه ایراد بگیرن یه جایی هم ببینن اشتباه کردن زودی قهر و این حرفا که تو به ما بی احترامی کردی گفتی ازتون ناراحت شدم!!!!

هیچ رنجی بالاتر از این نیست که خوشبختی رو نداشته باشید که میتونستید داشته باشید!
یه مدت هیچ اهمیتی به لوس بازیاش نده کار خودتو بکن اما لج نکن بی تفاوت باش نه از خونوادش گله کن نه بگ ...

مدت هاست در مورد خانواده اش حرف نمی زنم اما چون ارتباطم رو کم و رسمی کردم بازم مورد اتهامشم میگه باید با اون همه بدی و بی احترامی بری روزی سه بار دور سرشون بگردی و وقتی دیدیشون گل از گلت بشکفه یا مثلا هر دو روز یه بار التماس کنی من رو ببر مامانت رو ببینم

هر چی بیشتر دل بسوزونی بدترهسکوت نکن حقتو بگیر اما نه با داد و بیدادفقطم روی خودت تمرکز کن وقتی فقط ...

همون تمرکز روی خودم رو بلد نیستم دیگه اینکه فراموش کنم اصلا کسی هم هست برا خودم زندگی کنم اون رو بلد نیستم. ایشون قهر می کنه و من مستاصل میشم و همش میگم چطور یه عمر این چیزا و حرفا رو تحمل کنم و از دل و دماغ میفتم کاری انجام بدم

همون تمرکز روی خودم رو بلد نیستم دیگه اینکه فراموش کنم اصلا کسی هم هست برا خودم زندگی کنم اون رو بلد ...

عزیزم با عرض معذرت گور باباش که قهر میکنه

ناراحته؟یکبار بگو چرا ناراحتی جواب داد که داد ندادم بگو باشه من سوالمو یکبار میپرسم هر موقع حالت خوب شد بیا 

بعدم برو سرتو گرم کن

ولش کن اولش یه کم سخته که بخوای بی خیال بشی ولی دو سه ماه که بگذره به نادیده گرفتنش عادت میکنی.دنبال ...

آخرش چی؟ با یه شوهر لجباز طلبکار اگه منم ول کنم آخر این زندگی چی میشه؟ همین سوال سستم می کنه و نمی تونم از زنجیرهای ذهنم بیام بیرون. بازم می رسم خونه میگم بذار فلان جا رو مرتب کنم الان میاد ایراد می گیره یا بعدا تو دعوا میکوبه تو سرم😐 اصلا خودم بودن رو یادم رفته 

مدت هاست در مورد خانواده اش حرف نمی زنم اما چون ارتباطم رو کم و رسمی کردم بازم مورد اتهامشم میگه بای ...

همون هفته ای یه بارو برو خیلی هم خشک رفتار نکن

یه رنگ باشید......فرش از هزار رنگی زیر پاست..........
صبح تا ظهر سه که می رسم خونه

خب بگیم سه برسی تا شیش ام استراحت کنی

خیلی باشگاها کلاس دارن تا ۹ شب میتونی کلاس سانس ۶تا۷ ثبت نام کنی بعدم برگرد خونه دوشتو بگیر ی لباس خوبم بپوش تا وقت خواب

تایم خوابتم ی نیم ساعت قبلشو بزار فقط برای خودت یعنی روتین پوستی برو و اگر دوست داری کتاب بخون یا مینی سریال ببین

کلاس زبانم دوست داشته باشی خوبه