2777
2789
عنوان

چطوری تنهایی حال خودم رو خوب کنم

430 بازدید | 57 پست

یه شوهر همیشه ناراضی دو روز خوبه یه روز قهره همیشه طلبکاره و از نظرش مقصر همه رفتارا و اشتباهاتش منم. خانواده اش بی احترامی می کنن میگه حتما خودت یه کاری کردی! خودش قهر می کنه میگم چی شده میگه فکر کن تو خودت خوب می دونی چیکار کردی 😐 فکر می کنه من وظیفمه و باید همه جون و عمر و انرژیم رو بذارم پای جلب رضایت ایشون(که هیچ جوره هم حاصل نمیشه) وگرنه یه زن بدیم که ایشون با بزرگواریش داره تحملم می کنه! 

خسته ام نمی دونم با کی حرف دلم رو بزنم. افسرده و داغونم کرده و الان میگه تو ذوق و شوق نداری فکر می کنی همه جا اداره ست که توش کار می کنی!

بچه ها من خسته شدم از تلاش برای جلب رضایت این بشر. دوست دارم شروع کنم برا حال خوب خودم زندگی کردن نه برای بقیه و به خصوص شوهرم اما انگار یادم رفته انکار از درون شکستم هیچی از زندگی یادم نیست...

هیچ رنجی بالاتر از این نیست که خوشبختی رو نداشته باشید که میتونستید داشته باشید!

تنها و فقط با یاد خدا دلها آرام میشه

اللهم عجل لولیک الفرج به حق زینب کبری س 

اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم یازهرا س 

خدایا خودت بهتر میدونی چی خیره                             ولی تورو قسم به لنگر زمین وآسمون اون چیزی که          ازت یه عمره خواستم وبه خوبان درگاهت دادی به          من رو سیاه هم عنایت کن ....🥺 نذار بِبُرّم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شوهر منم همین شکلی بودو تقریبا الانم هست ولی بهتر شده ، اول هر روز ویتامین دی خوردم تا یکم روحیم خوب باشه ، تغذیه فقط چیزای خوب میخورم ، وقتم رو پر کردم تا آویزون همسرجان نباشم ، قهر نیست  ولی سکوت میکنم، تا آرزوی همنشینی با من داشته باشه ...در نهایت مشغول خودم و هدفهامم...در کل به مردها نزدیک بشی ، بیشتر ازت فاصله میگیرن

فیلم ببین کتاب بخون ورزش برو به سر و تیپت برس و ارایش کن

و اینکه شوهرت طرف خانوادشه اگر کاری کردن باب دلت نبود همونجا محترمانه بگو من به این دلیل ناراحت شدم

خودت باید از خودت دفاع کنی شوهرت گلابیه یکم

فقط میرم اداره برمی گردم خونه. خانواده امم کلا گرفتاری دارن فکر اونا فکر زندگی خودم و شوهری که درکم نمی کنه و فقط من رو متهم می کنه و زندگی که دیگه یاد گرفتم فقط با سکوت پیش ببرمش با کوتاه اومدن با ریختن تو خودم. میخوام اصلا یادم بره  بشم خودخواه ترین آدم دنیا اما بلد نیستم یاد نگرفتم. شدم مثل مادرم که همیشه خودش رو فدا می کرد و همه هم ازش طلبکار بودن

هیچ رنجی بالاتر از این نیست که خوشبختی رو نداشته باشید که میتونستید داشته باشید!
فقط میرم اداره برمی گردم خونه. خانواده امم کلا گرفتاری دارن فکر اونا فکر زندگی خودم و شوهری که درکم ...

هر چی بیشتر دل بسوزونی بدتره

سکوت نکن حقتو بگیر اما نه با داد و بیداد

فقطم روی خودت تمرکز کن وقتی فقط به فکر خودت باشی دیگه حرف دیگران کمرنگ میشه

هرچه قدر بیشتر ک‌تاه بیای حق به جانب تر میشن اینکارو نکن

دقیقا تمرکزت رو بذار روی خودت به درک که هیچوقت راضی نیست خداروشکر از لحاظ مالی هم که وابسته ش نیستی

شاید باورت نشه من خرج خودم رو میدم. شوهرم تو کار خونه کمک نمی کنه و تازه ایرادم می گیره منم به همین دلیل تو خرج خونه مشارکت نمی کنم به خاطر همین من رو متهم می کنه که تو زندگی مشارکت ندارم و ایشون خیلی بزرگواره نسبت به مردای دیگه و میگه تو خیلی زرنگی😐