2777
2789
عنوان

لجبازی کودک برای دستشویی رفتن

440 بازدید | 28 پست

مامانا دخترم سی ماهشه پنج روزه از پوشک گرفتم با من لج میکنه نمیاد دستشویی باید به هزار زور ببرم از فشار عصبی که دارم همش گریه میکنم انگار میخوان بلایی سرش بیارن اونجور از دستشویی بدش میاد پوشکشم میکردم مدامم میگفت حیش کردم پوشکشو درمیاورد الان نمیدونم چی کنم

کتاب بخون با مشاوره مشورت کن.  بااین رویه ممکنه بدتر بشه. 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم فکر کردم امادگی داره هی با پوشکش مشکل داشت هی میگفت جیشدارم یا جیشکردم درمیاورد

میدونی من پوشکش رو تا یکم حس کنم پر شده زود زود عوض میکنم واسه همین همیشه سبکه اذیتش نمیکنه

بنظرم یک ماه مونده به تولد سه سالگی اقدام کنیم بهتره

بـه گـذشته بر میـگـردم به سـراغ خـاطـراتم....

قبول نمیکنه میگم جایزه میدم میگه نمیخوام

خب بگو مثلا ببین بابا میره دسشویی الان به اون جایزه میدم بعد که دید اطرافیانشو اونم حرف گوش میکنه

خب بچست بخوای مثل بزرگترا رفتار کنه جای تعجبه سعی کن توجهتو بهش کمتر کنی اونم لجبازی رو میزاره کنار یا ازش بپرس مشکلش با دسشویی رفتن چیه بالاخره بچه هم باشه انسانه اونم یه مشکلی با دسشویی داره ک نمیره

چ میدونم شاید سوزشی چیزی احساس میکنه تو نمیدونی

میدونی من پوشکش رو تا یکم حس کنم پر شده زود زود عوض میکنم واسه همین همیشه سبکه اذیتش نمیکنهبنظرم یک ...

اره خیلی اشتباه کردم الان میترسم باز پوشکش کنم قبول نکنه دیگه از پوشک بگیرمش

خب بگو مثلا ببین بابا میره دسشویی الان به اون جایزه میدم بعد که دید اطرافیانشو اونم حرف گوش میکنهخب ...

نمیدونم عزیزم هیچی بهم نمیگه کلن بچهی فوق العاده لحبازیه من بگم اسمون ابی اون میگه نه سیاهه