2777
2789
عنوان

دیشب الکی الکی دوسیلی خوردم🙃🙃

364 بازدید | 29 پست

شوهرم پریروز تا ساعت ۱۲شب پیش رفیقاش بود دوباره دیشب زنگ زدن که بیا حالا ساعت چنده 

ساعت ۱۰ونیم شب😐

منم گفتم تو دیروز بودی و الان دیروقته دیگ خب رفت ساعت ۱۲اومد ولی قبلش یکم بحث کرده بودیم فکر نمیکردم به دل گرفته بود.

توپش پر بود کلا دنبال بحث بود الان زبونت رو میبرم و...

من رفتم تو اتاق که جامونو بیارم با چوب اومد که مثلا منو بزنه گفت تو وقتی من پیشتم همش تو اتاقی الانم دوباره رفتی تو اتاق گفتم رفتم جامونو بیارم گف نه دروغ میگی..

بهش گفتم خاک تو سرت نذاشت ادامه حرفمو بزنم خاستم بگم خاک تو سرت که چوب اوردی تا گفتم خاک تو سرت ی سیلی محکم زد دوباره یکی دیگ....

صدای توی گوشم...

اخر شب اومد بغلم کرد و خوابید الان نمیدونم چطور برخورد کنم سرکار رفته...

اتل متل یه مورچه قدم میزد تو کوچه اومد یه کفش ولگرد پای اونو لگد کرد مورچه یه پاش شکسته راه نمیره نشسته بابرگی پاشو بسته نمیتونه کارکنه دونه هارو بار کنه تو لونه انبار کنه حتما داری با ریتم میخونی؟؟؟!!! از سنت خجالت بکش 😂😂    😂 ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ️.                                                        خدایا اگه من گناهی میکنم ازم ناراحت نشو ، حتما حکمتی توشه🥲😂️ 

پاشو جمع کن برو خونه مادرت ـپرروش کردی هر شب هرشب پیش رفیقاش.. کوتاه بیای میره تا ۶صبح 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سرسنگین باش خیلی زیاد 

ولی غذا و چایی آماده کن براش 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
بحث قبل رفتنش سر چی بود

چند روزه وضعیت مالیمو خوب نیست گفتم این سه روزهه هیچی تو خونه نیس گفت تو بهم سرکوفت زدی

اتل متل یه مورچه قدم میزد تو کوچه اومد یه کفش ولگرد پای اونو لگد کرد مورچه یه پاش شکسته راه نمیره نشسته بابرگی پاشو بسته نمیتونه کارکنه دونه هارو بار کنه تو لونه انبار کنه حتما داری با ریتم میخونی؟؟؟!!! از سنت خجالت بکش 😂😂    😂 ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ️.                                                        خدایا اگه من گناهی میکنم ازم ناراحت نشو ، حتما حکمتی توشه🥲😂️ 
پاشو جمع کن برو خونه مادرت ـپرروش کردی هر شب هرشب پیش رفیقاش.. کوتاه بیای میره تا ۶صبح

دقیقا اگه بهش زنگ نزنم یا پیام ندم که بیا اصلا نمیاد خونه

دقیقا اگه بهش زنگ نزنم یا پیام ندم که بیا اصلا نمیاد خونه

اگه بری میاد دنبالت؟ اگه نیدونی نمیاد نرو

جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤️ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

سرسنگین باش خیلی زیاد ولی غذا و چایی آماده کن براش

من قهر کردنم اصلا ربطی به غذا و کارای خونه نداره..قهر میکنم ولی روال عادی زندگیمو انجام میدم