2821
2789

بابام فوت شده من و مامانم و داداشمیم این ماه یکم تو فشار بودیم بعضی چیزارو نداشتیم مامانم انقد گیر میده به داداشم فلان چیز بیار فلان بیار انتظار داشته همه چیزو باهم داشته باشیم اصلا صبر نداره😕انتظار داره ملکمون رو بفروشیم بدیم خیار گوجه از اینکه داداشم تو سختیه خیلی ناراحتم😢اگه فقط من بودم بخدا دم نمیزدم بلاخره درست میشه ولی مامانم نفت رو اتیشه اصلا درک نداره

از نظر من هیچ چیزی لذت بخش تر از یادگیری نیست.

بگو چرا خودت کار نمیکنی نمیخری

فقط 22 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مامانی کی میای تو دلم؟👶چشم انتظارتم🤰و بالاخره ۱۷ اسفند ۴۰۴ بی بی چکم مثبت شد😭😍خدایاشکرت🌱مامانی تو قشنگ ترین هدیه ی تولدم شدی🎊🥹💕۲۴ اسفند ۴۰۴ رفتم دیدم قلب کوچولوت تشکیل شده،قربون قلب کوچولوت بشم🥹💓5 اردیبهشت تو سالم بودیو دکتر احتمال داد که یه گل دختری،امیدوارم به سلامت بغلت بگیرم مامانی🤱

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

چقدر بد

شبیه اخلاق مادر همسرم

اونم دقیق همینطوره پسرشو میزاره تو فشار که خودش راحت باشه

از بس که بها داده خدا بر زن و دختر*  نازل شده در منزلتش سوره کوثر*  هر لحظه کنم شکر به درگاه الهی *     زیرا که خدا داده به من دختر و خواهر   
بگو چرا خودت کار نمیکنی نمیخری

چ کاری زرد الو بیا گلو میخواد عرضه کار ندارن با اون خواهراش هی میگن اینکار سخته اونکار سخته ..روح و روانم بهم ریخته درسمم درست نمیتونم بخونم

چه خوبه داداشت کمکتون میکنه منم پدرم فوت شده و مادرم هم اخلاق مادر شماستولی برادرم یه معتاده عوضی هس ...

ای خدا🥲اره بخدا انقد زحمت میکشه من دلم واسش میسوزه تو سختیه 

تو برو سرکار؟

عزیزم ما روستاییم نمیتونم رفت و امد کنم وگرنه واقعا دلم میخواد..داداشمم کار کشاورزی میکنه توتفرنگی اینا داریم..اونکار برا منم سخته بعضی وقتا میرم کمکش ولی سخته برام سنگینه🥲

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز