2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حوصله ندارم اگر کاری داشته باشند خودشون زنگ میزنن

عزیزم😂😂

شما منتظر اونا نمون 

خودت هر چند وقت یه بار به اندازهط بیست دقیقه برو وزنتو چک کن یه سری قرص کلسیم و آهن و ویتامین دی و.. هم بهت میدن 

مصرف کن برای سلامتی بیشترت

از بقیه امتیاز هاشونم استفاده کنید هم شامل خودتون میشه هم اگر بچه داشته باشید شامل اونم میشه

چیاهست امتیازاش؟

عزیزان من باردارنیستم تاپیکام فقط براآگاهی دادن به ماماناهستش دیگه انقدپرسیدین گفتم اینجابنویسم براتون

عزیزم😂😂شما منتظر اونا نمون خودت هر چند وقت یه بار به اندازهط بیست دقیقه برو وزنتو چک کن یه سری قرص ...

😂😂نه خب واقعا هر وقت کاری داشتن زنگ زدن همین چند روز پیش زنگ زدن واسه قد و وزن اینا 

..

من نمیرم الانم باردارم خدا کنه نفهمن وگرنه هی زنگ زنگ بیا

چرا نمیری

چی شد که وارونه شدیم؟💢رسیدیم به دوره ای که به چیزایی افتخار میکنن که یه روزی سبب خجالت بودن ،به خیانت میگن تجربه!به بی تعهدی، سبک زندگی!به بی اخلاقی، رک بودن!به فحشا، جسارت!به دیده شدن، موفقیت!به سطحی بودن، باحال بودن!و هرچرندی که خودشونم ازش ته دل راضی نیستن میگن "خود واقعیم"!

چیاهست امتیازاش؟

قرص های تقویتی مثل کلسیم و آهن و ویتامین دی و ویتامین سی و.. 

و اگر مشکلی داشته باشین از لحاظ جسمی 

مثلا نیاز به دندون پزشک داشته باشید خودشون براتون ثبت سیستم میکنن 

اگر هم بچه دارید که وزن و قد بچه رو چک میکنن و تحت نظر دارن و میبرن روی نمودار و کوچکترین مشکل یا تداخلی داشته باشن پیگیری میکنن