2777
2789
عنوان

امروز باید ببرم برای واکسن بیاین

86 بازدید | 8 پست

تولدش ۱۴۰۲.۱۱.۸

الان واکسن ۱۸ ماهگیشو کی باید ببرم

فقط 8 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر تولد دو‌ سالگی پسر کوچولوم🧿🧿

برج ۵

خدایا شُکرِت🤍 میدونم از لحظه ایی که بوجود اومدم تا به این لحظه  تو پشت و پناهم بودی ، بازم بمون ، اگر ناشکریتو کردم بزار به حساب سادگی و تنهاییم و خستگیم ،وگرنه خودتم میدونی تا عمر دارم مدیونتم خدا 🫂🤍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب ۱۸ ماهگی یعنی یکسال و شش ماهالان یکسال و سه ماهه است!

ن دیگه ۱۱ آبان دنیا اومده

الان تو محاسبه سن زدم گفت یکسال و ۵ ماه و بیست و نه روز که

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر تولد دو‌ سالگی پسر کوچولوم🧿🧿

ن دیگه ۱۱ آبان دنیا اومدهالان تو محاسبه سن زدم گفت یکسال و ۵ ماه و بیست و نه روز که

آها خب اون بالا نوشتین هشت بهمن.

بذارید این ۵ ماه و بیست و نه روز تکمیل بشه بعد تزریق کنید

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹

تو تاپیک نوشتی ۸اسفند ک 

اگ اسفندیه برج ۵واکسن۱۸ماهگی

اگ ابانیه همین اردیبهشت بایدبزنی

خدایا شُکرِت🤍 میدونم از لحظه ایی که بوجود اومدم تا به این لحظه  تو پشت و پناهم بودی ، بازم بمون ، اگر ناشکریتو کردم بزار به حساب سادگی و تنهاییم و خستگیم ،وگرنه خودتم میدونی تا عمر دارم مدیونتم خدا 🫂🤍

بعدم از بهداشت خودشون زنگ میزنن

تو تاپیک نوشتی ۸اسفند ک اگ اسفندیه برج ۵واکسن۱۸ماهگیاگ ابانیه همین اردیبهشت بایدبزنی

اره جابه جا شده

۱۱ برج هشت تولدش

فردا برم؟

1
5
10
15
20
25
30
35