2777
2789
عنوان

تاپیک زن علیه زن

| مشاهده متن کامل بحث + 1101 بازدید | 101 پست

من میگم پول باعث میشه طرف ببخشه یکی اینکه شوهره پولدار باشه و نتونه از رفاهش چشم بپوشه واونیکی اینکه بی پول باشه و اگه بخواد جدا شه نتونه هزینه زندگی بده چون خانواده هم داغون از نظر مالی یا اینکه قبولش نکنن.داستانای جدا شو خودت مستقل شو کار کن هم همش حرفه وضعیت اقتصادی داغونتر از اینکه که بدون هیچ دانش و تخصصی در هر زمینه سریع شغل پیدا کنی و مستقل باشی.نه اینکه جدا شی دوباره منتظر یه نره دیگه باشی بیاد نجاتت بده

از همه چیز خستم💔اکثر کامنتهای منو با لحن مهربون و بدون نیش و خشونت کلا بخون(⌒‐⌒)
هر دو طرفش زشته چه زن و چه مرد خیانت نه توجیه داره نه بخشش ادمی اگر ذره ای وجدان داشته باشه که خیانت ...

اتفاقا بخشیدن و موندنشون برابر با  پیر شدنشون

زجر میکشن 

جوونیشون ذره ذره اب میشه 

حتی اگه شوهرشون درست شه، بازم هیچ وقت تو قلبشون شرایط مثل روز اول نمیشه... 

خیانت درد کشنده ای داره... 

بخشش نداره، حتی اونایی که میگن بخشیدن، از ریشه بخشیدن چون اعتماد دوباره و بدست نمیارن... 

ولی اونقدر زندگی درحقشون سخت گرفته که مجبور به موندن شدن... 

باور کن کسی که بتونه بره، میره... 

دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من قضاوت نکردم صرفا چیزی که خیلی واضحه گفتم به هر حال ارزش ادما به انتخابشونه

ببین 

من خیانت ندیدم 

ولی خب می‌دونم خیلی تلخه 

من اگر خیانت ببینم جدا نمیشم چون دو تا بچه دارم 

اگر کتک بخورم جدا نمیشم چون دو تا بچه دارم 

اگر توهین و تحقیر بشم جدا نمیشم چون دو تا بچه دارم 

اگر گرسنه بمونم جدا نمیشم چون دو تا بچه دارم 

اگر شوهرم یک درصد بچه هامو بهم نده حاضرم خیانت ببینم ولی از بچه هام جدا نشم 

هر کسی یه دلیلی واسه موندن و رفتن داره 

به دست میاری، بهتر از چیزهایی که از دست دادی، اندکی صبر.!🤍🌱️                                                 

اگه بچه نباشه آدم میره آرایشگری می کنه خرجشو درمیاره ولی بچه باشه خیلی سخته مخصوصا اگه پدر خوبی باشه

آقایون سایت برادرای من درسته که شما دست فرمون خفنی دارین ولی خواهشا درست برونین.  به همدیگه رحم کنین به بچه ها پیرمردها و پیرزن هاکه از خیابون رد میشن. فکر کنین نزدیکان خودتونن.به اونایی که یهو میپیچین جلوشون به اون بدبختیکه از همه جا بی خبر از روبرو میاد.  بعضی از خودروسازها بهمون رحم نمیکنن لااقل خودمون به خودمون رحم کنیم.  خیلی  زیاد شده این راننده هایی که زیگزاکی و خطرناک می رن.  دیگه دلخوشیمون یه مسافرته تو این اوضاع.   اونم باید هی تصادف ببینیم هی نگران جونمون باشیم؟  انصاف داشته باشین رحم کنین شما رو به هرکی اعتقاد دارین.

خیانت تو خانومام خیلی خیلی زیاد شده بطرز وحشتناکی واقعا زیاد شده و توجیه بشدت مسخره ی محبت ندیدن!

اتفاقا توجیح محبت ندیدن مسخره نیست

چه برای زن 

چه برای مرد

ولی راه حلش خیانت نیست

❤️فقط حیدر امیر المومنین (ع)است❤️

ببینین رجز خوندن راحته اگه بچه نباشه ماجرا متفاوته مسلما ولی وقتی بچه هست وقتی مرد پشیمونه وقتی خیان ...

گلم ادم تو زندگیش به پدر خیانتکار احتیاج داره یا ارامش 

چرا فکر می کنید اگر ظاهر زندگی رو قشنگ کنید بطن زندگی رو تغییر دادید ؟

بخشیدن برای خطلست 

خیانت خطا نیست گلم اخر اخر اخر بی وجدانی هست 

ادمی که جسارت انتخاب نداره همچین کاری می کنه حالابا توجیحاتی که شما کادو پیچ کردین  

인생의 가장 소중한 자산을 위해 싸워라...
گلم ادم تو زندگیش به پدر خیانتکار احتیاج داره یا ارامش چرا فکر می کنید اگر ظاهر زندگی رو قشنگ کنید ب ...

عزیزم شما مجردی یا بچه نداری

از این دو حالت خارج نیست

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

اتفاقا توجیح محبت ندیدن مسخره نیستچه برای زن چه برای مردولی راه حلش خیانت نیست

اتفاقا توجیه مسخره ایه برای خیانت اما توجیح کافیه برای طلاق

خیانت هیچ توجیهی نداره واقعا

اگر کسی برامون دست نزنه ما موفق نیستیم؟اون همه تلاش هایی که کردی ولی دیده نشد؛ اون همه رنج هایی که کشیدی اما کسی متوجهش نشد..فقط باید دیگران بدونن که تو، توی خلوت خودت چه سختی ها و مشکلاتی رو تجربه کردی تا تو موفق باشی؟لطفا به خودت افتخار کن حتی اگه هیچکس برات دست نزد، خودت دست بزن🫵🏼❤️

چون شما درک نمیکنی اینو میگی من خودم مخالف سفت و سخت بخشیدن خیانتکارمولی دقت کنبعضیا میگن هیج پشتوان ...

مطمعن باشید این ادنا راحت الحلقوم می خوان 

معلومه که اسون نیست 

ولی اینا قشر دنبال راحت طلبی ان 

به خاطر همین خو گرفتن به این موضوع رو انتخاب کنن 

به هر حال این موضوع باعث نمیشه که لیاقت فرد تغییر کنه 

인생의 가장 소중한 자산을 위해 싸워라...
خیانت تو خانومام خیلی خیلی زیاد شده بطرز وحشتناکی واقعا زیاد شده و توجیه بشدت مسخره ی محبت ندیدن!

خیانت همیشه تو مردا بیشتره فرقش اینه که دیده نمیشه اکثرا زنشون میفهمه که اونم به دلایل اینکه ابروی خودش یا بچه هاش میره پنهان میکنه یا میترسه.اما زن اگه خیانت کنه همه باهم ابروشو میبرن باز هم اون وسط مردی متاهلی باشه بی گناه و مظلومه !!

از همه چیز خستم💔اکثر کامنتهای منو با لحن مهربون و بدون نیش و خشونت کلا بخون(⌒‐⌒)
نمیشه برای همه یک نسخه پیچید دوست من.هر کسی با توجه به شرایطش تصمیم میگیره در مورد مشکلاتش.

بازم توجیح 

می خواید ببخشید چرا بهونه میارید 

ادمایی که می بخشن 

قطعن خیانت اصلن براشون موضوع بزرگی نیست 

인생의 가장 소중한 자산을 위해 싸워라...

بدبختی یسری زنا موقعی مشخص شد ک بجای اینکه درس بخونه یا درامد کسب بکنه سریع رفت شوهر کرد ک عقب نمونهه..!! حق های طبیعی خودشو ک حتی تو مجردی داره و داد ب شوهرش در قبالش مهریه خواست!!

نه تنها مهریه ندادن.. بلکه حقوق اصلیشم گرفتن...

من گر نیکم و گر بد ... تو برو خود را باش!!!!!نه مسلمان ؛ نه مسیحی ؛ نه یهود/آدمی باشید مذهب هرچه بود...آدما عوض نمیشن ؛ فقط به مرور زمان خود واقعی شونو نشون میدن..‌. چه جنگل ها که بیابان نشد از ریز تنه های خود تبر ساخته/و چه کشتی ها ک غرق نشده اند از زیر های خود سوراخ کرده/ و چه تازیانه ها که نخوردیم از زبان های (خود) عزیز کرده/ شاید زندگی اون مهمونی نباشه ک میخواستی.. اما حالا ک دعوت شدی زیبا برقص✨حشمت فردوس حرف جالبی زد: لبو فروش ها تابستون بیکارن و بستنی فروش ها زمستون؛ ولی آدم فروش ها همیشه بازارشون به راهه 😏 نمیدونم...شاید در زندگیِ دیگر...

گلم ادم تو زندگیش به پدر خیانتکار احتیاج داره یا ارامش چرا فکر می کنید اگر ظاهر زندگی رو قشنگ کنید ب ...

خیانت پدر باعث سلب حضانت نمیشه 

من جدا بشم بچه هام رو بهم نمیده 

پس ترجیح میدم بمونم بالا سر بچه هام 

گفتم که شرایط هر کسی فرق می‌کنه 

به دست میاری، بهتر از چیزهایی که از دست دادی، اندکی صبر.!🤍🌱️