2777
2789
عنوان

اساس کشی

| مشاهده متن کامل بحث + 396 بازدید | 40 پست
روی هر جعبه بنویس چیا داره ، چیزای مزتبط باهم یا چیزایی که باید مثلا تو یه کمد باسه رو کنار هم بذار ...

چقد سخته🥲🥲🥲

یعنی میتونم تنهایی از پسش بربیام؟ 

دیگه اینکه اگه از کسی میخواهی کمک بگیری حتما کسی باشه که خیلی منظم باشه و تو این کارا به سلیقت نزدیک باشه و باهات هماهنگ کنه دوستم ، به یه بنده خدایی گفت کمکش کنه و اون بنده خدام کمک کرده بود اما چجوری؟ مثلا دمپایی های دستشویی رو تو لباسشوییش گذاشته بود خخخ 

و اصلااا باهاش هماهنگ نمیکرد هیچ چیز رو اینجوری بیشتر هم کارا بی نظم میشدن و به هم ریخته و هم خستگی روحی زیاد میشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دیگه اینکه اگه از کسی میخواهی کمک بگیری حتما کسی باشه که خیلی منظم باشه و تو این کارا به سلیقت نزدیک ...

وایییی دقیقا 

من وقتی کسی پیشم باشه اصلا دیگه نمیتونم کار کنم 

خودم باشم با حوصله و مرتب کارامو میکنم

حالا فکر کن طرف بی نظم هم باشه یاخدا چه شود

سعی کن ازوسایل آشپزخونه شروع کنی ووقتی توکارتن میزاری روی کارتن باماژیک بنویس ظروف آشپزخونه ....وهمینطورروی کارتن ها رو بنویس که توی بازکردن به مشکل نخوری مثلا مربوط به لوازم بوفه....

چون میگی میخواهی بری مستاجری لوازم هایی که نمیخواهی تواون خونه بازکنی ومورداستفاده قرار نمیگیره روی کارتن بنویس بازنشود یا بنویس انباری 

اینکارباعث میشه که بعدتوی چیدن به مشکل برنخوری ....

ونکته مهم اینه ....وقتی داری وسایل آشپزخونه روجمع میکنی وسایل جای دیگه دست نزن وبهم نریز آشپزخونه تموم شدبروسراغ سالن سالن تموم شد برو سراغ اتاق خواب ....اینجوری گیج نمیشی فقط یادت باشه روی بسته ها روحتما بنویس ....توی کامیون هم سعی کن اثاث های بزرگ..مثل مبلمان تخت میزوصندلی وغیره روته ماشین واثاث های شکستنی روجلوی ماشین بزاری 

وسایل سکستنی رولای روزنامه یا لباس کهنه بزار که بهم برخوردنکنندونشکنند....

درخاتمه ان شاءالله بخیروخوشی ودلخوش تواون خونه بری ....اول هم آینه وقرآن وشمع وکمی برنج وتوی برنج سکه بزار واسپندوصدقه ببربزار

لطفا برای شادی روح همسرعزیزم یه صلوات بفرستید ان شاءالله درزندگی خوشبخت وسلامت وعاقبت بخیربشین ......الهی آمین 
چقد سخته🥲🥲🥲یعنی میتونم تنهایی از پسش بربیام؟

نه نگران نباش از دور سخته ولی بعد از انجامش اعتمادبه نفست میره بالا 

بله معلومه که میتونی چرا که نه

راستی این نکته رو هم بگم برای بین ظروف و شکستنیا یا یونولیت نازک بذار یا ضربه گیر نازک یا از پارچه و دستتمالای نخی بلا استفاده کمک بگیر 

لباس نذار میدونی چرا؟ چون هم لباسات ممکنه آسیب ببینن و هم وسط چیدن آشپزخونه باید به فکر شال و روسری و... ای که از بین ظرفا بیرون کشیدی هم باشی

ظرفات رو دسته دسته محکم سلفون بکش و بین هر دسته ای ضربه گیر بذار نه اینکه بین دونه دونه بشقابا بخواهی چیزی بذاری

سعی کن ازوسایل آشپزخونه شروع کنی ووقتی توکارتن میزاری روی کارتن باماژیک بنویس ظروف آشپزخونه ....وهمی ...

مرسی قربونت برم 

نکات کاربردی و مهمی بود ممنونم

وایییی دقیقا من وقتی کسی پیشم باشه اصلا دیگه نمیتونم کار کنم خودم باشم با حوصله و مرتب کارامو میکنمح ...

آره دیگه طرف بی نظم باشه اونقدر کلافه میشی و کارات چندبرابر میشه که خدامیدونه