2777
2789
عنوان

اساس کشی

| مشاهده متن کامل بحث + 396 بازدید | 40 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

انقد گیج شدم نمیدونم باید چه جوری جمع کنم حتی جا ندارم وسایل جمع شده رو بزارم

ی مقدار جا خالی کن وسیله ها رو جمع کن بزار اونجا مرتب

بعد کم کم برو سراغ بقیه

اسباب کشی همینه 

خونتون چند متره؟؟؟

فک نکنم از ما کوچکتر باشه

مال ما چهل متره

مام اسباب کشی داریم و همین داستانا

ینی ی هفته اول فقط نشسته بودم ب وسیله ها نگاه میکردم ک کی قراره جمشون کنه بعد پای وسیله ها خوابم میبرد😄

آخه قشنگ تر از حقانی هم مگه داریم تو تهران؟؟ مگه میشه؟؟ چقدر اینجا رو دوس دارم من.

کوچیک مثلا چیا

مثلا آشپزخونه عطرات آرایشی هات کتابات بوفت کابینتات کفشات لباسات طلاهات بهداشتی هات خودش شاید کم ب نطر برسه ولی وقتی شروع میکنی میگی چرا تموم نمیشه

آخه قشنگ تر از حقانی هم مگه داریم تو تهران؟؟ مگه میشه؟؟ چقدر اینجا رو دوس دارم من.

ی مقدار جا خالی کن وسیله ها رو جمع کن بزار اونجا مرتببعد کم کم برو سراغ بقیهاسباب کشی همینه خونتون چ ...

چهل متر اذیت نمیشین؟ 

خیلی سخته خدایی

ما خونه ای که فروختیم 210متره ولی هر چی میگردم یه خونه خوب با قیمت مناسب پیدا نمیکنم شده سوهان روحم 

اول وسایل پذیرایی وغذاخوری مهمان روبچین توکارتون ،کارتن موزخیلی محکمه اگه تونستی چندتابخر.

بعدش وسایل برقی و....فقط دم دستیاروبذارآخرسرجمع کن.

فقط قبل ازاینکه وسایلاروجمع کنی اگه نمیتونی ازبیرون غذابگیری اندازه دوسه روزغذای مقوی درست کن تاانرژی داشته باشی کاراتوانجام ّی چون کارازیاده وگشنت میشه وازاون ورخانواده نهاروشام میخوان غذازیادبپزتامشکل نهاروشام نداشته باشی،

اگه خونه جدیدتخلیه شده،بریدتمیزکنیدوکم کم باماشین ظرف وظروف ووسایل آشپزخونه روببربچین،چون همه رویه جاببری هم خسته میشی هم سردرگم میشی اینجوری خیلی راحتتره

.کاربری خودم وزنداداشمه🥰

چهل متر اذیت نمیشین؟ خیلی سخته خداییما خونه ای که فروختیم 210متره ولی هر چی میگردم یه خونه خوب با قی ...

خییییلی

مخصوصا اینجا ک زیرزمینه

روی هر جعبه بنویس چیا داره ، چیزای مزتبط باهم یا چیزایی که باید مثلا تو یه کمد باسه رو کنار هم بذار تو یه جعبه ، وقتیم پیاده میکنی بر اساس نوشته روی جعبه ببرشون داخل اتاقی که بهش مربوطن و خودت با اولین بار یا زودتر از بارها برو خونه جدید ، اول خورده ریزه ها رو جمع کن ، جعبه هات رو خوب چسب کاری کن ، موقع جمع کردن از وسایلی شروع کن به جمع کردن که باید خیلی جمع کردنشون دقت کنی و حستبی تروتمیز جمع بشن ، لباسها رو هم اوایل جمع کن که احیانا از دستت افتاد رو زمین نیفته ، اونجا موقع چیدن از آشپزخونه شروع کن ، یک روز قبل از بردن اسبابها برو خونه جدید رو تمیزکاریهاش رو انجام بده ، از الان تو ذهنت چیدمان کلی وسایات توی خونه جدید رو در نظر بگیر ، برای وسیله های یخچال فریزر از الان به مامانت یا هرکس که قراره پیشش بذارید بگو که برات تو یخچالشون جا در نظر بگیرن ، طلا و مدارک و... رو یا جدا توی یه کیف ببر و همون اول بذار جای مطمئن یا بده به کسی و بعداز اساب کشی بگیر نذاری قاطی لباسا و لای رختخوابا و... به امید جاساز کردن

اول وسایل پذیرایی وغذاخوری مهمان روبچین توکارتون ،کارتن موزخیلی محکمه اگه تونستی چندتابخر.بعدش وسایل ...

چقد نکاتی که گفتی مهم بود 

خدایی اصلا نمیدونستم 

ممنون عزیزم خیلی کاربردی بود

دور ظرفات سلفون بکش هم نمیشکنن هم گرد و خاک نمیگیرند بعدم بین ظرفا شکستنی و دکوری لباس بزار 

آدم ها فکر می‌کنند؛ اگر یک بار دیگر متولد شوند، جور دیگری زندگی می کنند،شاد و خوشبخت و کم اشتباه خواهند بود. فکر میکنند میتوانند همه چیز را از نو بسازند، محکم و بی نقص!           اما حقیقت ندارد...                                                               اگر ما جسارت طور دیگری زندگی کردن را داشتیم،اگر قدرت تغییر کردن را داشتیم،اگر آدم ساختن بودیم،از همین جای زندگیمان به بعد را می ساختیم!