2777
2789
عنوان

کولونوسکوپی

331 بازدید | 30 پست

کسایی ک کردن راهنمایی میکنین

من امروز قراره پودر هارو مصرف کنم ولی چون کلا اسید معدم بالاس الان نخورده حالت تهوع دارم میشه قرص معدمو بخورم ؟ یا ن🥲خیلی سختهههه

کولونسکوپی کلافگی داره

همین خوردن پودرها آدم رو دیوانه میکنه

من بخاطر بیماری مادرم مجبورم ۶ماه یکبار برم کولونسکوپی

بعد از من، هیچکس تکرار من نخواهد شد،این تو و این دنیا...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خیلییی خوبه فقط چندساعت اذیتی بعد ک معده و رودت خالی میشه انقدر حس خوبیهههه. کولونوسکپی هم کلا هیچی ...

🥲من سروع نکرده کم مونده بالا ببارم چ برسه پودر هاشو بخورم 

چطور میگی سخت نی🥲

استرس و ترس اجازه نمیده در کمال آرامش پودر ها رو قاطی با آب سیب کن یا آب آناناس اونم طبیعی بعد بخور راه برو دفع داشته باشی روز اولت غذا هم‌داری ک آب گوشت یا قلم خالیه ضعف نکنی !! چایی و عسل هم میتونی بخوری فقط باید مدغوعی روز سوم ازت خارج نشه اگر سابقه سرطان روده در خانواده و ژنتیک ندارین زیاد نگران نباش التهاب روده ای چیزی داری احتمالا اگه اسهال یا یبوست خونی نداری باز جای نگرانی نیس

اگه ریپ زدی و جوابتو ندادم بدون باهات حال نمی کنم 🫰🏾

🥲من سروع نکرده کم مونده بالا ببارم چ برسه پودر هاشو بخورم چطور میگی سخت نی🥲

بزار خنک بشه پودرشو . دوتا پارچ بخوری تخلیه میشی شیاف بزن و قرصش هم بخور . رنگی نخور اب هویج حتی اب سیب فقط چای خیلی کمرنگ با عسل تا فشارت نیفته 

فقط 2 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
استرس و ترس اجازه نمیده در کمال آرامش پودر ها رو قاطی با آب سیب کن یا آب آناناس اونم طبیعی بعد بخور ...

بیشتر از حالت تهوع میترسم چون من اسید معدم بالاس🥲 مرسی از راهنماییت

۳ روز فستینگ داری انگار با چیزای خوشمزه و ملایم روده هاتو تمیز میکنی و تمام کاملا ریلکس 

حالت تهوع بخاطر استرسه بدن پس میزنه اون راهکارو

من یک سال منشی دکتر گوارش بودم آمادگی بیمارای اندو و کلون با من بود انقد میترسیدن حالشون بد می‌شد ضعف داشتن سرم میزدن اونایی ک سنشان بالای ۶۰ بود

بیشتر از حالت تهوع میترسم چون من اسید معدم بالاس🥲 مرسی از راهنماییت

اصلا آب خالی با پودر ها خیلی مزه سمی دارن نمیره پایین بیمار حق داره کم بیاره