2777
2789
عنوان

وای از دست اونایی که فحش میدن

124 بازدید | 13 پست

اونایی که تا میایم نظر بدیم ، شروع میکنن فحاشی از کجا اومدید؟؟؟ یه نظر دادن و خوندن انقدر سخته وای چقدر بد شده نی نی سایت

کاربری دسته منو خواهرمه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قضاوتشون نکن  شاید مغز ندارن

اگه چشمت افتاد بخون😋😋😋😋اول آنکه  دوستت دارم بی قید و شرط دوم آنکه هر آنچه بین ما شد اولی را از یاد نبر    .........................................در خواست دوستی قبول نمیکنم( دیگه ناراحتیتون پای خودتون😀)...
من توی یک تاپیکی راجع به اسهال بچه بخدا،یه نظر دادم یکی گیرداده بهم نه اینجورا

من تو تاپیک بندرعباس گفتم داییم بار می‌برده خدا رحم کرد بهمون بخاطر خاکسپاری مادر زنش نرفت چند نفر فحش دادن بخدا آدم شاخ در میاره

کاربری دسته منو خواهرمه
من تو تاپیک بندرعباس گفتم داییم بار می‌برده خدا رحم کرد بهمون بخاطر خاکسپاری مادر زنش نرفت چند نفر ف ...

وای تاپیک بندر که نگو،من جواب یک خانمی رو دادم که میگفت اسکله اصلا زن توش کار نمیکنه گفتم عزیزم من داییم همونجا مسئول یک بخشه ومنشی خودش حتی خانم هست،دوست مامانمم اونجاس کلی خانم دیگه هستن،گیرداده بود که نه من شوهرم هست والکی میگی اگرتاپیک نترکیده بود فکرکنم میومد درخونمون😂

بالاخره منم مامان شدم.روز11اردیبهشت 1398 دخترکوچولوی من ساعت16و35 دقیقه به دنیا اومد😍😍😍

ببخشید گلم اومدم جوابتو بدم دیدم تاپیک قفل شده عذر میخوام اینجا میگم🌻

سال ۸۲ یه قطار تو نیشابور نزدیک ایستگاه خیام 

با سرعت از ریل خارج میشه و تصادف میکنه با قطار دیگه ای که داشته میومده

معلوم نیست چی توش بوده که منفجر میشه 

و نزدیک ۴۰۰ نفر کشته و۳۰۰ ، ۴۰۰ تام زخمی به جا میزاره

موج انفجار تا ۲۰ کیلومتری اطراف هم رفته بوده و تخریب کرده

میتونین ماهی صدام کنین🎀

ببخشید گلم اومدم جوابتو بدم دیدم تاپیک قفل شده عذر میخوام اینجا میگم🌻سال ۸۲ یه قطار تو نیشابور نزدی ...

آخ آخ من اون موقع ۱۱ سالم بوده ممنونم عزیزم که پاسخ دادید 

راستش مامانم عازم مشهده نگران شدم فکر کردم تازگی ها اتفاقی افتاده. مرسی عزیزم 🌷🌷🌷🌷

کاربری دسته منو خواهرمه
آخ آخ من اون موقع ۱۱ سالم بوده ممنونم عزیزم که پاسخ دادید راستش مامانم عازم مشهده نگران شدم فکر کردم ...

عزیزمییی

منم ۲ سالم بوده اونموقعا

خواهش میکنم گلم🌻

نگران نباش عزیزم انشالله به سلامتی برن و بیان امام رضا نگهدارشون🤍🌹

میتونین ماهی صدام کنین🎀