2777
2789
عنوان

روز معلم

| مشاهده متن کامل بحث + 618 بازدید | 28 پست
شنبه بهتره،بنظرم کارت هدیه نباشه ی کادو بگیر با همین هزینه ک قبول کنهمن معلمم و قطعا کارت هدیه قبول ...

اتفاقن کارت هدیه خوبه بره به سلیقه خودش بخره آدم بخواد بلوز بخره سایز نمیدونه شال بگیره سلیقه متفاوته ظرفو ظروفم که همه دارن زیاد 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما معلم هستید ؟ آره منم قصدم بود هدیه بخرم .اما دیروز نتونستم برم بیرون . شوهرم کارمنده بانکه گفت ق ...

بله شنبه بهتره،دستتون دردنکنه البته نیازی ب هدیه نیست اما اگر اصرار دارید ی هدیه کوچک بگیرید💗

دل مرنجان ک ز هر دل بخدا راهی هست❤

واقعا نمی‌دونم چرا بعضی مادرا تو این موارد همکاری نمیکنن .کلاس ما نفری ۲۰۰ گذاشتیم .شد ۴۶۰۰, و ۱۲۰۰, هم پول غرفه داشتیم .قرار شد برای معلم سکه ی پارسیان ۳ تومنی بخریم و باکس گل و کیک و برای مدیر و معلم ورزش هم یه چیزی بگیریم ‌

اتفاقن کارت هدیه خوبه بره به سلیقه خودش بخره آدم بخواد بلوز بخره سایز نمیدونه شال بگیره سلیقه متفاوت ...

من خودم ب شخصه قبول نمیکنم و از طرفی۳۰۰کمه ۵۰۰زیاده

اما با۳۰۰میشه ی ماگ زیبا گرفت یادگاری میمونه،کارت هدیه ی روزه خرج میشه میره و از خاطرات پوچ میشه

من خودم ب شخصه قبول نمیکنم و از طرفی۳۰۰کمه ۵۰۰زیادهاما با۳۰۰میشه ی ماگ زیبا گرفت یادگاری میمونه،کارت ...

ببین ۵۰۰زیاد نیس الان شال این قیمته بعد آخه فک کن ۳۰تا شاگرد ماگ کاسه بشقاب بیارن مگر متحد شن حداقل یچیز ست بیارن من همش میگم یچیزی بخرم صددرصد استفاده کنه مثل لوازم آرایش از مادرا پرسیدم همه گفتن پول میذاریم یه مبلغ قابل توجه در حد ملیون شه یچیز خوب معلم بخره تابلویی چیزی برای خونش یادگاری بمونه 

ببین ۵۰۰زیاد نیس الان شال این قیمته بعد آخه فک کن ۳۰تا شاگرد ماگ کاسه بشقاب بیارن مگر متحد شن حداقل ...

برای خیلیا۵۰۰زیاده،کلاس من۲۰۰جمع کرده بودن و من خبر نداشتم از رفتارای زننده چندتا ازاولیا متوجه شدم قضیه چیه کلا کادو گرفتن و کنسل کردم تاپیکش موجوده چقدر ناراحتم کرده بودن.

درسته۳۰تا کاسه و بشقاب جالب نیست اما اون چندنفر اگر میخواستن چیزی بگیرن ب۲۰۰ت زیاد نمیگفتن و متحد میشدن پس قرار نیست کلا چیزی بگیرن

این عزیزمونم لطف میکنه بااینکه اجبار نیست کادو میده.

من موافق کارت هدیه یا سکه نیستم همین که با علاقه یکنفر بره خرید کنه واسم ارزشمندتر از خرید کردن خودمه و بیشتر به یادم میمونه

برای خیلیا۵۰۰زیاده،کلاس من۲۰۰جمع کرده بودن و من خبر نداشتم از رفتارای زننده چندتا ازاولیا متوجه شدم ...

آخه سلیقه ها فرق می‌کنه ما همه مامانا تصمیم گرفتیم کارت هدیه بدیم هر کسی هرچقدر دوست داشت. بزاره تو پاکت. منم کارت هدیه۶۰۰گرفتم. یعنی زشته؟ خودش هر چی خواست میخره

آخه سلیقه ها فرق می‌کنه ما همه مامانا تصمیم گرفتیم کارت هدیه بدیم هر کسی هرچقدر دوست داشت. بزاره تو ...

۶۰۰واقعا زیاده،زشت نیست اما من قبول نمیکنم ترجیح میدم هدیه ای که میگیرم معنوی باشه