2777
2789
عنوان

روز معلم

618 بازدید | 28 پست

خانما نماینده کلاس ما موفق نشد که جشن دست جمعی بگیرن توی کلاس.مادرها هماهنگ نشدن. 

حالا به نظرتون امروز من به دخترم هدیه بدم ببره یا شنبه؟ 

کارت هدیه  ۳۰۰ باشه یا ۵۰۰ باشه؟

به ما گفتن 300 بدین، 50 تومنم جدا برای گل و کیک 

فک کنم همون شنبه ست دیگه، الان که زوده

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نکنه بچه های دیگه کادو ببرن دختر من کادو نداشته باشه

بده ببره بگو اگه بچه ها دادن تو هم بده اگه نه بذار شنبه بده

ما تو مدرسه نفری ۳۰۰ دادیم قراره جشن بگیرن چرا ندادن مامانای دیگه؟ یعنی هیچی نمیخوان بدن؟

از یه سنی به بعد آدم دیگه وقت نداره بشینه گریه کنه مجبوره همراه اشک ریختن رانندگی کنه غذا بخوره ظرف بشوره یا به بقیه کارای عقب‌ مونده برسه 👋 هیچ کسی به خاطر دیر ازدواج کردن نمرده، اما خیلی‌ها به خاطر این که آدم اشتباهی رو انتخاب کردن، از بین رفتن.از دست دادن قطار خیلی بهتره از اینه که خودت رو زیر چرخ‌های زندگی مشترک بندازی.

کاش دیروز از چند تا مامان که میشناختین سوال میکردین

یا خودتون امروز برین حضوری مدرسه

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

بده ببره بگو اگه بچه ها دادن تو هم بده اگه نه بذار شنبه بدهما تو مدرسه نفری ۳۰۰ دادیم قراره جشن بگیر ...

مامانا اصلا جواب نماینده کلاس رو هم ندادن . نماینده هم دیگه کاری نکرد و گفت هر کس هر کار میخواد بکنه 

شنبه بهتره،بنظرم کارت هدیه نباشه ی کادو بگیر با همین هزینه ک قبول کنه

من معلمم و قطعا کارت هدیه قبول نمیکنم

باهمین هزینه ی شال یا روسری بگیر،ماگ هم میتونی بگیری

دل مرنجان ک ز هر دل بخدا راهی هست❤
سیصد که کم گل پانصد بده الان بده به دختر ت بهش بگو اگهددوستات کادشون دادن شما بده اگه نه بذار شنبه ب ...

ن واقعا زیاده،ی هدیه کوچک بهتر از کارت هدیس 

دل مرنجان ک ز هر دل بخدا راهی هست❤

من پولم کم بود

یه سینی پذیرایی معمولی گرفتم زیر ۱۰۰ هزار تومن

ناراحتم

ولی سینی هم قشنگه طرحش، ولی کیفیت پایین

دخترم خیلی دوست داشت هدیه بده،کلاس اولیه ...امیدوارم معلمش بدش نیاد

ما ده نفرمون سکه پارسیان دو تومنی 

پذیرایی هم شیرینی برای همه بچه های مادرهاوکادردفتر

مابقی هدیه خودشون میارند 

با باکس گل

برای مادرم  ک بهترینم بود               جایی خوانده بودم  که درد آدم را بزرگ می‌‌کند و روح را صیقل میدهد. و تجربه را زیاد می‌کند. هیچجا ننوشته اند که درد  با یک زن، با یک مادر چه میکند . مادران درد کشیده یا زود می‌میرند، یا برای همیشه میروند، یا می‌‌مانند با چشمانی که رنگِ بی‌تفاوتی گرفته استو دستانی که زیر ناخن‌هایش جز دردچیزی نمی‌روید، . مادرانی بی هیچ آرزویی، با ‌دنیایی کوچک. دنیایی بسیار بسیار کوچک . هیچکس از مادرانی که به بهشت نمی‌روند  چیزی ننوشته است.

شنبه بهتره،بنظرم کارت هدیه نباشه ی کادو بگیر با همین هزینه ک قبول کنهمن معلمم و قطعا کارت هدیه قبول ...

شما معلم هستید ؟ آره منم قصدم بود هدیه بخرم .اما دیروز نتونستم برم بیرون . شوهرم کارمنده بانکه گفت قبل اینکه دخترم رو بزارم مدرسه برم بانک کارت هدیه رو ازش بگیرم .پس به نظرتون شنبه بدم؟