2777
2789

ما رسم داریم ک خانواده دختر سیسمونی میدن ب دخترشون

من ازاول بارداریم ب مامانم گفتم ک هرچقد میخاین هزینه کنید بده ب خودمون بهتر میتونم مدیریت کنم ،مامانمم لج کرد ک نه ما خودمون باید بیایم خلاصه شد تا زمان سیسمونی خداشاهده ی سرویس چوب گرفتن با ی سرویس کالسکه با ۳تاعروسک کوچیک و ۴تااسباب بازی و ۶دست لباسی ک الان ب دردش نمیخوره،بابام کلا قهر کرد باهام وسط خرید منم حالم بد بود فقط گریه کردم تاخونه

خانوما بخدا پدر من ندار یا بیچاره نیس توی همین ماه 320ملیون درآمد داشته 

واقعا چرااینکارو باهام کردن ؟حتی دیگ دوس ندارم برم خونشون ی جورایی حس تنفر دارم ازشون 

ماخودمون برای بچمون میخریم وسایلش رو ولی انقد ک منو خورد کردن اون روز همنقد نگفتن این زن حاملس اتفاقی براش بیوفته یا بچش کاری بشه 

خیلی خستم دلمم برای شوهرم میسوزه از صب تاشب سرکاره تا میاد این چاله رو پرکنه چاله بعدی باز میشه دریغ ازینکه خانوادم بگن ما ی دختر داریم 

فقط نگید ک پدر مادره حق داره بخدا مجردیم خیلی اذیتم کردن طلاق گرفتم یکبار تنها توی دادگاه ها بودم باشوهرم ازدواج کردم کلی چالش داشتیم الان واقعا حس میکنم سواستفاده میکنن ازم

از تو چه پنهان عاشقت بودم ،از دل نه از سلول ب سلولم ،گفتم بمانم گفتی نه،گفتم خدا،گفتی ک همراهت🖤

متاسفانه باید بگم حق با پدر و مادرته

رسم هست ددسته ولی اجبار که نیست خیلی هام الان خودشون میخرن با وجود اینکه رسم‌دارن

اونام خودشون میخواستن پول بدن ترجیح دادن اینجوری خرید کنن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

متاسفانه باید بگم حق با پدر و مادرتهرسم هست ددسته ولی اجبار که نیست خیلی هام الان خودشون میخرن با وج ...

واقعا کاش یک ذره ب حرفام گوش میکردن یا کلا نمیخریدن 

دختر واقعا سیاسره و گناه داره نباید اینجوری کنی باهاش

از تو چه پنهان عاشقت بودم ،از دل نه از سلول ب سلولم ،گفتم بمانم گفتی نه،گفتم خدا،گفتی ک همراهت🖤

من مجبور بودم مستقل باشم اصلا خانواده ام نمیگفتن سیسمونی چیه داری نداری پول بدیم بهت خودمون بخریم..ا ...

پول داشتن نمیدادن یا نداشتن؟

پدر من دارع و زورش میاد ک بده 

خرج زن های بیرون میکنه ب ما ک میرسع میگع ندارم😐

حق داری .بعضی از خانواده ها واقعا به دختر اهمیت نمیدن .وقتی نداشته باشن حساب کار دستت میاد میگی ندارن ولی وقتی اینقدری دارن که میتونن دخترشون رو بالا ببرن شروع به خساست میکنن.ولی تو فکر کن هیچی ندارن .خودت هستی و شوهرت .کم کم چیزایی که خیلی واجبه بگیر .خیلی از این چیزای سیسمونی اصلا تو کار نمیاد فقط بیخودی میگیری .من خانواده م نداشتن که بگیرن منم اصلا سرویس کالسکه و کریر و این چیزا رو نگرفتم .شوهرمم نداشت که بگیره ولی آدمی نیست که سرکوفت بزنه .فقط چند دست لباس سایز کوچیک گرفتم و پوشک و شامپو و این چیزا .بعدم سرویس کالسکه دختر خواهرم که بزرگ شده بود رو آوردم یه مدت استفاده کردم و بعدشم بردم پس دادم .آسمون به زمین نرسید با این‌کار من .گاهی باید بیخیال همه چی شد واسه آرامش خودت و بچه ت 

حق داری .بعضی از خانواده ها واقعا به دختر اهمیت نمیدن .وقتی نداشته باشن حساب کار دستت میاد میگی ندار ...

تو باشی میبخشیشون ؟

انقدر دلم سیاه شده ک حد نداره 

مامانمم کلی سرزنشم میکنه ک تو بدی میخاستی گریه نکنی 

ب خالم گفته فقط پسرام خوبن 

همیشه هم پیش من نالان و گریانه 

توقعم دارن ک من از لحاظ مالی کمکشون کنم بااینکه خودشون دارن 

ینی بابام داره و دلش نمیاد خرج کنه 

پول داشتن نمیدادن یا نداشتن؟پدر من دارع و زورش میاد ک بده خرج زن های بیرون میکنه ب ما ک میرسع میگع ن ...

خانواده ام متوسط بودن برادر زیاد دارم اما میتونستن تهیه کنن اما اصلا کنار نمی‌گذاشتند ی پاپاسی برام..اصلا نگفتن فردا عقدت ..پول حلقه از کجا.. هیچکس.. قرض ک میتونستن بگیرن تعارف ک میتونستن بکنند بهم...نکردن..

خانواده ام متوسط بودن برادر زیاد دارم اما میتونستن تهیه کنن اما اصلا کنار نمی‌گذاشتند ی پاپاسی برام. ...

الان باهاشون در چه مرحله ای هستی؟

واقعا میتونی از یاد ببری این چیزارو؟

الان باهاشون در چه مرحله ای هستی؟واقعا میتونی از یاد ببری این چیزارو؟

یادم نمیره اصلا..تازه سرکار ک بودم ب جا جهاز برا خودم قسط خونه بابام میدادم..پول ماهانه بیمه بابام میدادم..بعد ازدواجم از پول تو جیبی ک شوهرم میداد کمکشون میکردم..هنوزم حواسم همه جوره هست بهشون..اما...امان از آدمهای طلبکار...همیشه خدا طلبکاران ازم...

تو باشی میبخشیشون ؟انقدر دلم سیاه شده ک حد نداره مامانمم کلی سرزنشم میکنه ک تو بدی میخاستی گریه نکنی ...

بخشیدنی در کار نیست فقط باید کنار بیای واسه آرامش خودت. وگرنه هر چی بیشتر کاراشون رو میبینی بیشتر اذیت میشی .خیلیا این مدلی هستن واسه پسرشون از جونشون مایه میذارن ولی نوبت دختر که میشه کنار میکشن