2777
2789
عنوان

فیلم حضرت موسی رو کی رفته سینما دیده⁉️

| مشاهده متن کامل بحث + 424 بازدید | 41 پست
مگه میفهمید

منم با بچه هام رفتم دیدم دوست داشتن😅 ولی دخترم سوالایی میپرسید که آدم نمیدونست چی جواب بده

مثلا چرا خدا فقط حضرت موسی رو نجات داد بقیه ی بچه ها رو مگه دوست نداشت

نی نی یار عزیزم بخدا دیگه شماره ندارم 🙂تعلیق نکن خواهشاً! اگر هم موردی پیش اومد بیا با مذاکره حلش میکنیم 🥲

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چطور بود منم میخوام برم ببینمش

من عاشقش شدم واقعا منقلب کننده بود خدا بخواد چجووری میتونه اب و کنار اتیش نگه داره فقط اراده کنه 

یه لبخند بزن... زدی؟ افرین الان دنیا قشنگ تره یه صلوات مهمونم میکنی خوش قلب 
من عاشقش شدم واقعا منقلب کننده بود خدا بخواد چجووری میتونه اب و کنار اتیش نگه داره فقط اراده کنه

پس برم ببینمش😄

ساعتی میزان اینی،ساعتی میزان آن.   یک نفس میزان خود شو تا شوی موزون خویش

قشنگ بود که ببین خب قرار نیست زندگی نامه پیامبر رو بسازن کهمثل محمد رسول الله که فقط معجزات کودکی بو ...

خب اولش هم میدونسیم چجور بدنیا میاد و چی میشه به نیل انداخته میشه 

داستانش همیشه برامون گفتن و تو مدرسه داشتیم درسش که

نی نی یار عزیزم بخدا دیگه شماره ندارم 🙂تعلیق نکن خواهشاً! اگر هم موردی پیش اومد بیا با مذاکره حلش میکنیم 🥲

خب اولش هم میدونسیم چجور بدنیا میاد و چی میشه به نیل انداخته میشه داستانش همیشه برامون گفتن و تو مدر ...

😐😐😐اگه اینجوری باشه که حضرت یوسف هم میدونستیم تو چاه انداخته میشه پس چرا نگاه میکردیم داستان با تجسم سازی فرق داره 

بعدم فیلمه دیگه آدم یه ساعت نگاه می‌کنه لذت می‌بره

قرار نیست اتفاق خاصی بیفته 

کلا ریپلای نمی‌خونم و جواب نمیدم چون حوصله بحث ندارم و نظرم رو به استارتر گفتم نه شما 

الهی.....خب میکفتی خدا اونا رو برد بهشت پیش خودش

ببین هرچی میگفتم یه سوال از توش در میاود 

مثلا چرا خدا خودش فرعون رو از بین نبرد؟ باید یه بچه به دنیا بیاد بزرگ بشه و بکشتش؟ 

مثلا اون ماره فرعون رو نیش میزد میمرد، اون همه بچه هم نمیکشتن

😐😐😐اگه اینجوری باشه که حضرت یوسف هم میدونستیم تو چاه انداخته میشه پس چرا نگاه میکردیم داستان با ت ...

حضرت موسی که ادامه داره دو و سه هم به زودی اکران میشه 

اگه اینجوریه که شما میگین حضرت یوسف رو چرا تا بزرگسالی ساختن؟ تا همون چاه کافی بود 😀 

ببین هرچی میگفتم یه سوال از توش در میاود مثلا چرا خدا خودش فرعون رو از بین نبرد؟ باید یه بچه به دنیا ...

اگر خدا میخواست همه کار هارو خودش پیش ببره چرا انسان رو آفرید افریده که امتحان بشه ،موفق بشه ،شکست بخوره تو دو راهی تصمیم بگیره و....😂

ببین هرچی میگفتم یه سوال از توش در میاود مثلا چرا خدا خودش فرعون رو از بین نبرد؟ باید یه بچه به دنیا ...

افرین معلومه بچه ی باهوشیه باید در حد اطلاعات خودش بهش توضیح داد

بشین از اول قصه ی حضرت موسی رو براش تعریف کن

که چقدر ادم اطراف فرعون بود که سر همین جنگ و جدال بین حصرت موسی و فرعون فهمیدن حق با حضرت موسی ست و خدایی هست و دست از بت پرستی برداشتن،اگه جنگ نبود حضرت موسی نمیتونست خودش رو نشون بده و در اخر هم خدا کلی به فرعون فرصت داد شاید توبه کنه و بزگرده ولی وقتی برنکشت اون رو از بین برد