2777
2789
عنوان

فیلم حضرت موسی رو کی رفته سینما دیده⁉️

| مشاهده متن کامل بحث + 424 بازدید | 41 پست
حضرت موسی که ادامه داره دو و سه هم به زودی اکران میشه اگه اینجوریه که شما میگین حضرت یوسف رو چرا تا ...

من چجوری میگم ؟ 

میگم داستان عاشقانه یا ماجراجویی نبود که بگیم ای وای بقیه ش چی میشه 

تا همینجا هم قشنگ بود 

کلا ریپلای نمی‌خونم و جواب نمیدم چون حوصله بحث ندارم و نظرم رو به استارتر گفتم نه شما 

اگر خدا میخواست همه کار هارو خودش پیش ببره چرا انسان رو آفرید افریده که امتحان بشه ،موفق بشه ،شکست ب ...

بچه ها استاد سوال پرسیدن هسن مطمین باش اینم بگم یه سوال از توش در میاره😂 

نی نی یار عزیزم بخدا دیگه شماره ندارم 🙂تعلیق نکن خواهشاً! اگر هم موردی پیش اومد بیا با مذاکره حلش میکنیم 🥲

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من چجوری میگم ؟ میگم داستان عاشقانه یا ماجراجویی نبود که بگیم ای وای بقیه ش چی میشه تا همینجا هم قشن ...

خب اره قشنگ بود که دوست داریم ادامش هم ساخته بشه دیگه

نی نی یار عزیزم بخدا دیگه شماره ندارم 🙂تعلیق نکن خواهشاً! اگر هم موردی پیش اومد بیا با مذاکره حلش میکنیم 🥲

منم با بچه هام رفتم دیدم دوست داشتن😅 ولی دخترم سوالایی میپرسید که آدم نمیدونست چی جواب بدهمثلا چرا ...

چرا دوست داشت اما خداوند باید این کارو می کرد تا حضرت موسی نجات پیدا کنه و بتونه از بقیه بچها و پدر و مادراشون مراقبت کنه

من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد...

ببین هرچی میگفتم یه سوال از توش در میاود مثلا چرا خدا خودش فرعون رو از بین نبرد؟ باید یه بچه به دنیا ...

دیگه میگفتی پیامبر بوده میبایست اینجور بشه که مردم ایمان بیارن وخدا رو بشناسن

میشه لطفا صلوات مهمونم کنید