2777
2789

دخترم دوسال ونیمه اس بیرون میریم اذیت میکنه مدام سرهرچی گریه میکنه توخونه هم گریه میکنه بریم بیرون پوشکش میکردم هرسری باز میکرد از پوشک برداشتم گربه میکنه دوسه ساعت نمیاد دستشویی ناشکر نمیکنم جونمه اما دیگه دیوونه شدم از دستش فقط گریه میکنم از اونورم شوهرم همراهم نیست درک نمیکنه وعصبیه خیلی تنهام

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم پسر منم همین شیطون با گریه الکی به خدا جمعه دستش گیر کرد باید در آهنی  گوشت انگشت شصتش شد دو نصف روی پوستی بند بود بخیش زدیم حالم اینقد خرابه دلم برا خودش میسوزه یه سال 10ماهسه بدتر لح می‌کنه میگیم نکن

فقط 26 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
به امید روزی که تیکر بارداریمواینجابزارم❤۱۳۹۸/۶/۱۰😍خدایا شکرت انار مامان منتظرتیم فدات بشم که با اومدنت خوشحالمون کردی روز شماری میکنم برای دیدن روی ماهت😍ابان ۱۴۰۱ گر نگهدار من ان است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد خدای بزرگ خودت پسر کوچولومو حفظ کن واسمون
عزیزم پسر منم همین شیطون با گریه الکی به خدا جمعه دستش گیر کرد باید در آهنی گوشت انگشت شصتش شد دو ن ...

الهی بگردم عزیزم دختر منم خیلی بلا سرش میاد همیشه یجاش کبود وزخمه

دخترمنم از بدو تولد هی گريه می‌کرد بيخود وباخود.جوری که صبح باجیغ وگریه اش بیدار ميشدم بخدا یبار جوری بیدارشدم تا یه ربع جلو چشمام تیره وتار بود ومیلرزیدم وعرق می‌ریختم انگار زیر دوش بودم.تا کلاس اول.

الان دومه بهتر شده خوب خوب نشده اما خداروشکر گريه اش کمتره.

❤