2777
2789
عنوان

شام ایرانی با میزبانی نفیسه روشن

6102 بازدید | 59 پست

چرا اینجوری بود این قسمت؟ یه اکیپ نچسب و مسخره

نفیسه که اصلا میزبان خوبی نبود. خیلی خشک و بی حال بود که خودش میگفت خسته ام. ولی آداب پذیرایی رم بلد نبود. طفلیا یه ساعت نشستن هیچی نمیاورد، آخر به زبون اومدن😄 حتی فلامک گفت لامصب لااقل یک کلمه بگو بفرمایید ما خودمون برمیداریم بخدا. راست میگه حتی تعارفم نمیکرد، خیلی جالب بود

عشق صیدیست که تیرت به خطا هم برود؛ لذتش کنج دلت تا به ابد خواهد ماند💘

منم از گروهشون خوشم نیومد 

صبام...⚖سوالِ حقوقی داشتین در خدمتم⚖می دانم اگر قضاوت نادرستی در مورد کسی بکنم، دنیا تمام تلاشش را می‌کند تا مرا در شرایط او قرار دهد تا به من ثابت کند در تاریکی، همه‌ی ما شبیه یکدیگریم...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهنوشم که اومد انقدر از دیدن فلامک هیجان زده شد و چسبید به فلامک، به اون دوتا رسما بی احترامی میکرد. مخصوصا به رها...من جای رها خدایاری ناراحت شدم.

گروه خشگی هستن مخصوصا اون دختره که کلا مشکی پوشیده بود ادا درمی‌آورد 

دلی که دریاست هواش همیشه ابریه.. 🤍✔️                              توکه هستی، همه زندگیم بهاره...❤️✔️

با این سن سالش پذیرایی بلد نیستم 🤣🤣🤣با مامانم برنامه دیدم یکم با میربانی اون به خودم بالیدم🤣🤣

اصلا هنگ بود انگار. کلی التماسش کردن بره نوشیدنی بیاره، رفت آب آورد. طفلی بهنوش با ذوق و شوق فکر کرد شربت بلوبریه، نگو لیوان آبی بود🤣🤣🤣🤣

گروه خشگی هستن مخصوصا اون دختره که کلا مشکی پوشیده بود ادا درمی‌آورد

آره اونم میخواست خیلی شیرین و دلبر باشه، برعکس حالمون وبه هم زد😄