2777
2789
عنوان

شام ایرانی با میزبانی نفیسه روشن

| مشاهده متن کامل بحث + 6122 بازدید | 59 پست
کلا کارگردانش دنبال حاشیه وجنجال هست که برنامش بیشتر دیده بشه

آره آفرین. از کارگردانش اصلا خوشم نمیاد، خیلی کارای سطح پایینی میسازه.

برای خانه کوچک همسایه ات، چراغ آرزو کن💡قطعا حوالی خانه ات روشنتر خواهد شد🌟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بخاطر پول و اینکه بازم دیده بشن یه بازیگر دیگه هم هست تو فیلم مرگ تدریجی یک رویا خواهر مارال بود.. ف ...

ستاره اسکندری و میگی...ندیدم اون قسمت و

ببین بعضیا ذاتا کم حرفن، ولی به عنوان میزبان رفتار گرم و صمیمانه ای دارن. نفیسه اصلا اینطور نبود. ستاره رو نمیدونم

من باهاش عکس دارم الان که نگاه میکنم خیلی خستس تو عکسم🤣🤣🤣

حالا که ذکر خیرشه بفرست ماهم ببینیم🤪

من از اون دختره رها چقدر بدم اومد هی تیکه مینداخت و خنک بازی درمیاوردفلامک کلا به نظرم از همه شون به ...

موافقم👍👍👍👍

از چه شبکه ای پخش میشه؟ ساعت چند؟ هرشبه؟

من تو ماهواره میبینم، شبگه tv8

هفته ای یه بار میده ولی درطول هفته دائم تکرار میشه

سوتی های زیادی داشت اول اینکه نفس روشن رفته بودخرید به شخصی که براش روغن میخواست بیاره میگفت روغن پلوبده روغن مخصوص پخت وپز وسالاد رومیگفت روغن پلو!دوم اینکه رفته گوشت بخره به قصاب میگه گوشت قرمه میخوام معمولاکسی که میره قصابی میگه گوشت گاو گوسفند گوساله میخوام مثلا خورشتی یاآبگوشتی میخوام یافلان قسمت گوشت مثل دنده یاراسته یاسردست میخوام قشنگ مشخص بوداولین باره میره خریدبعداینکه دختره رها چقدرادم حسودوجلب توجهی بودهمش میخواست بگه منم هستم منم ببینیدخیلی تیکه مینداخت خیلی کاراواداهاش زشت وزننده بودایناهم دیدن خیلی خودشوبالاگرفته کم محلی میکردن کلن یه سریال بازی کرده بودهی میگفت،ازین طرف بهنوش بختیاری پشتشوکرده بودبه رهانشسته بودخیلی طرزنشستنش زشت بودنفیسه روشنم که دوستان گفتن نه تعارف میکردنه حرف میزدالبته حق میدم آدم هم بایدشام آماده کنه هم وسایلاروهمون موقع تمیزکنه بذاره سرجاش ازاینورگ ازعوامل پشت صحنه بایدپذیرایی کنه که کاروچندبرابرسختترمیکنه به اضافه ی استرس کارپشت دوربین

حالاهمین رهابه همه امتیازکم میده به خودش زیادکه برنده بشه

سوتی های زیادی داشت اول اینکه نفس روشن رفته بودخرید به شخصی که براش روغن میخواست بیاره میگفت روغن پل ...

دقیقا، کاملا درسته

رها خیییییلی سعی داشت جلب توجه کنه، اوناهم اصلا تحویلش نمیگرفتن‌. هی میگفتن اولین باره میبینیمت. اسم فیلماشو میگفت، میگفتن ندیدیم😄

شوخیاشم خیلی بد و بی نمک بود. یا میدویید میرفت وسط بهنوش و فلامک میشست ، یا با سن و سال اونا شوخی میکرد که معلوم بود خوششون نمیومد. دائم میگفت من عضو کوچیکتر این برنامه ام. خلاصه فک میکرد خیلی جذاب و تودل بروعه، برعکس اصلا از شخصیتش خوشم نیومد. از همشون نرمالتر فلامک بود بنظرمن

نفیسه ام که واقعا میزبان خوبی نبود. نشسته بود مثل یه تیکه یخ زل زده بود به اینا‌ نه حرفی، نه تعارفی...مهمونا اومدن وقت شامه، خیلی خونسرد میگه هنوز برنج نذاشتم. بدبختا از گشنگی تلف شدن.‌ 

دقیقا، کاملا درستهرها خیییییلی سعی داشت جلب توجه کنه، اوناهم اصلا تحویلش نمیگرفتن‌. هی میگفتن اولین ...

درکل بدترین شام ایرانی بودکه دیدم ولی بیشترین آدمی که توذوق میزدهمون رهابودجوری رفتارش زننده بودکه بی تجربگی نفیسه بچشم نمیومد

بخاطر پول و اینکه بازم دیده بشن یه بازیگر دیگه هم هست تو فیلم مرگ تدریجی یک رویا خواهر مارال بود.. ف ...

عزیزم اون خانم لاله اسکندری بود که سری اول شام ایرانی شرکت کرد ستاره خواهرشون تو سریال مرگ تدریجی ایفای نقش کردن