2777
2789
عنوان

چرا خدا آبرومو حفظ نکرد

264 بازدید | 20 پست

سلام شبخیر

دیشب مهمون داشتم خواهرام و مامانم و یه مهمون ویژه. خواهرام یه کوتاهی درحق یه بنده خدایی کردن ولی هیچوقت از دل طرف درنیاوردن. (زیاد نمیشه توضیح بدم) اون شخص فهمید اینا خونه ما هستن. یهو زنگ زد گفت من پشت در هستم. درو باز کن. من فهمیدم قراره آبرو ریزی بشه. مخصوصا پیش اون مهمون ویژه.  

گفتم خدایا تورو به حق آبرو دارات آبرومو حفظ کن😭

گفتم خدایاهمه چیزو به تو میسپارم کمکم کن😭

گفتم خدایا بهت توکل میکنم نزار آبرو ریزی بشه😭

خیلی خیلی خیلی دعا کردم.

ولی همون شب آبرو ریزی شد😭 و خدا هیچ کاری برای حفظ آبروم نکرد.

به نظرتون چرا خدا کمکم نکرد؟؟؟؟

بخدا آنقدر فکر کردم رواانی شدم.

توروخدا اگه کسی از حکمت خدا سردر میاره به منم بگه

فقط از خدا بخواه...

این اتفاق لازم بوده بیفته 

نگران چی هستی ، آبروت نرفته عزیزم ، میتونی با یه تماس معذرت خواهی کنی

🇮🇷🇮🇷🇮🇷❤زندگی رو دوست دارم حتی به غلط .همیشه اینطوری خدا رو صدا میزنم: خدایا تو رو خدا . میدونی یعنی چی؟ یعنی امیدم بعد خدا هم به خداست. حالا عزیزم تو هم امیدت بعد خدا باز به خدا باشه .عشق بورز به زندگیت . تاپیک خودکشی نزن تو هنوز واسه ی مردن خیلی جوونی حتی اگه ۹۰ ساله باشی باید بازم ب خودت بگی ۳۰ سال دیگه میخوام زنده بمونم این یعنی ۱۲۰ سال .  . یکم با خودت عشق و حال کن . غم و غصه رو رها کن . ببین دل چی میگه خب بسه دیگه . میگم بسههههه دیگههههه. خب بگذریم عقبیا حال میکنن؟از خدا میخوام ک برا ۱۲۰ سال زندگی شاد بهم انگیزه و تن سالم بده . فعلا هدفی واسه ازدواج ندارم .در حال حاضر فقط با خدا قدم میزنم . دلم با خداس.من ۱۲۰ سال عمر رو به این دلیل میخوام ک راه ۱۰۰ ساله رو یه شبه طی نکنم و۱۲۰ساله طی کنم. هیچوقت رنج نکش . درد اجباریه ولی رنج اختیاری . درد یه کلمه احساسیه ولی رنج بی رحمه . درد واسه رشد لازمه . درد رو انتخاب کن . یه بنده خدا فامیلمون بود هر موقع بهش میگفتن تا ببینیم قسمت چیه میگفت بگیرید این قسمتو پاره کنین . خودتون برید دنبال زندگی . بنده خدا اعصاب نداشتا ولی راس میگفت با تقدیرت بجنگ😍

خودت جمعش میکردی .میگفتی مهمون ویژه دارم آبروریزی نکن

چی شد .دعوا کردن

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این اتفاق لازم بوده بیفته نگران چی هستی ، آبروت نرفته عزیزم ، میتونی با یه تماس معذرت خواهی کنی

رفتنی عذرخواهی کردم ولی هیچکس جوابمو نداد

فقط از خدا بخواه...

ببین یه چیزی بهت بگم..من دقیقا سر یه موضوعی یه اتفاقی برام افتاد تقریبا ۳ ماه هر شب همش به اون اتفاق فکر میکردم که چرا اینجوری شد.. همش میگفتم اخه چرا خدا ‌..اعصاب برام نمونده بود ..بعدش به سبب اون اتفاق  یه اتفاق خیلی خوبی برام افتاد ..یعنی میخوام بگم بعضی وقتا یه اتفاقایی ظاهرا بدن اما بعدا میبینی سبب یه چیز خیلی عالی شدن.فقط صبر کن خدا خودش میدونه داره چیکار میکنه

خب جای گله نیس جواب کم کاری خاهرات بودع

درسته اونا فکر کردن من با نقشه قبلی دعوتشون کردم مخصوصا اون مهمون ویژه رو دعوت کردم که دعوا بشه

فقط از خدا بخواه...