2777
2789
عنوان

آموزش بی محلی به خانواده شوهر

245 بازدید | 6 پست

خانواده همسرم خیلی آدم های بی شعور و بی تفاوتی هستن، هر نوع بی شعوری و کم محلی که بگید بهم میکنن، در جمع چنین اشخاصی چه برخوردی کنم تا دلم خنک شه؟ چطوری کم محلی کنم؟

فقط برو توگوشی یا اگه بچه داری با اون سرگرم شو خیلی از حرفاشونو دور از جون انگار کری نشنو اطلاعات اصلا اصلا نده الکی باشه بگو عمل نکن تونستی هم کم برو

دعا کنین تو این روزای پربرکت که روزای سخت بیماری کوچولوم دیگه برنگرده التماس دعا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اولا توی جمع هاشون نرو  شب نشینی دورهمی  پیک نیک سالی یه بار  

میری تو جمعشون کار نکن فقط کنار شوهرت بشین این خیلی مهمه چون تا وقتی کنار شوهرت باشی احترام میزارن تک گیرت بیارن تیکه کنایه و بی محلی میکنن حتی بشقاب جلوت نمیزارن.

دیگه با گوشیت کار کن  هدفن بزن جوری که بفهمن هدفن زدی و  خلاصه اگر مجبوری بری  باید زود برگردید .

این نیز بگذرد .....
اولا توی جمع هاشون نرو شب نشینی دورهمی پیک نیک سالی یه بار میری تو جمعشون کار نکن فقط کنار شوهرت ...

آفرین 👌جمله به جمله درسته

کاش یکی اینا رو اوایل عروسیم بهم میگفت.کاملا طرز برخورد باخانواده همسر منو توصیف کردی