2777
2789

بگم چیزی ک همگانیه رو من نمیخام؟

تو گپ رو یه دختره ریپ زده ک من همه برام‌ عزیزن

منم گفتم همه برات عزیزن

گفت اره حتی تو

چه جواب قاطعی بدم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دلم کاروانسراس دروازشم به روی تو بازه❌

همه برام عزیزن تو هم برام عزیزی✅

عضو گروه یک ستاره⭐   ✅وزن فعلی :۶۸/۸۰۰   💥وزن اولیه:۷۳/۳۰۰ 💥هدف :۵۰  (اولین هدف :۶۸) 

روش کراش داری یا بدتیاد ازش ؟

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه                                    عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو 

پسره به من گفت همه برام مهمن و غیره 

بحث خواهر و .. بود گفتم منم مثل خواهرتم ؟

جواب نداد بعدش گفت نه اون موقع تازه متوجه شدم حسش فرق داره 

ازش بپرس ببین چی میگه 

برای رسیدن به بعضی چیز ها باید از چیز های دیگر گذشت ..

پسره به من گفت همه برام مهمن و غیره بحث خواهر و .. بود گفتم منم مثل خواهرتم ؟جواب نداد بعدش گفت نه ا ...

اونهم فک‌کنم منظورش اینه ک همه برام عزیزن مث خواهر

الان من‌چ جوابی بدم بهش

بگو تو مث درخت بید میمونی بی بندو باری فقط قد بلند کردی و سایه داری نه میوه ای نه عطری که مردم استفاده کنن با هر بادی هم ب یطرف میچرخی بگو منم اون آدمی نیستم که زیر سایه تو بشینم تو باید بمونی برای رهگذرا

اگه رابطه خاصی ندارید بهتره چیزی نگید و ازش دور بشید

ولی اگه حسی بینتون هست بهش بگید من از ظرفی که شخص دیگه ای جز من ازش بخوره نمیخورم

و باز دور شید ازش

البته خیلی کلیه باید سایر نشونه هاشو هم بهش فک کنید

ولی همه عزیزن برام یه مقدار خوب نیست

ینی در قلبم برا همه بازه

تو کجایی در گستره بی مرز این جهان ♫ تو کجایی ♫ من در دوست ترین جای جهان استاده ام کنار تو

اونهم فک‌کنم منظورش اینه ک همه برام عزیزن مث خواهرالان من‌چ جوابی بدم بهش

بهش بگو منم مثل همه برات عزیزم ؟

ببین چی میگه 

میدونی خودم آدمی بودم که یه عمر از پسر فراری اما احساسم به این فرق داشت دیگه گفتم بهش و اینا اگه میتونی و برات مهم نیست بپرس اگه خیلی مغروری نپرس 

من خودم گفتم و این سوالات رو پرسیدم اونم جواب داد 

برای رسیدن به بعضی چیز ها باید از چیز های دیگر گذشت ..