2777
2789
عنوان

چقدر این مردم موج سوارن

168 بازدید | 6 پست

از آدمای موج سوار بدم میاد

طرف لباساشو میخواد بفروشه تخفیف میزاره بعد میگه بقیش کمک هزینه کمک به مردم بندرعباس

اخه این مردم چقدر میتونن پست فطرت باشن

میخوای کار خیر کنی نیاز نیست شیافش کنی برامون

من حتی توان دنبال کردن اخبارشو ندارم

چشمم افتاد یه پراید مچاله دیدم، خودمم مچاله شدم

اینا فطرتشون چیه که استفاده ابزاری میکنن

فقط 3 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
و…همیشه بر آن بودم دلی را نشکنم                                          اما وقتی به خود می نگرم                                                  تکه تکه ام…

اصلا مگه مردم بندرعباس نیاز به کمک مالی دارن ؟ ندیدم جایی اعلام کنن

این حرفای شمارو یه آقای بندری هم داشت میگفت تو اینستا

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از همه چی میخوان سو استفاده کنن خو زنیکه یارو عزیزش مرده سوخته مالباخته ست میخواد شومیز شلوار شورت بخره براچی؟؟؟!!!!

ماهی ها گریه شان دیده نمی‌شود . . . ! گرگها خوابیدنشان ، عقابها سقوطشان و انسان ها درونشان . . .👌🏻

تمام پیج های اینستا که گریه و مویه و عکس و فیلم بندر را گذاشتن و باهاشون گریه می کنن مردم فکر کردین براي کیه؟

براي بالا رفتن پیج خودشون و درآمد 

اینا رو باید قيامت جواب بدن

به دنبال کدوم حرف و کلامی  سکوتت گفتن تمام حرفاست🌱

از همه چی میخوان سو استفاده کنن خو زنیکه یارو عزیزش مرده سوخته مالباخته ست میخواد شومیز شلوار شورت ب ...

بابا بعضی حتی یه فرد عزیز تو زندگیشون میمیره نمیدونم چطور سریع استوری میزارن

من یه اتفاق بدی برام بیفته حداقل یک هفته دور از شبکه های اجتماعیم

اصلا مگه مردم بندرعباس نیاز به کمک مالی دارن ؟ ندیدم جایی اعلام کنناین حرفای شمارو یه آقای بندری هم ...

اره  منم دیدم  نوشته بودن ارسال رایگان به بندر عباس 

انگاری طفلکیا حالا حوصله ی خرید دارن

به دنبال کدوم حرف و کلامی  سکوتت گفتن تمام حرفاست🌱